laupäev, 1. detsember 2007

TEATRIS





Reedel pärast klassijuhatajatundi sõitsime Tallinna VAT Teatrisse (Rahvusraamatukogu saal)vaatama etendust "PAL-TÄNAVA POISID". Sõit läks kiiresti ja lõbusalt. Jõudsime varakult kohale, seetõttu lasti meid esimesena saali. Istusime esimesse ritta, näitlejad olid käeulatuses. Etendus oli vahva, ehe näitlemine toimus otse meie ees. Väga lihtsate vahenditega loodi teatrit. Järve stseenis sai päris mitu meie last veidi veega kastetud, tore ju. Elamus igatahes.


Vaheajal käidi kohvikus. Kahjuks oli flaieril olnud reklaam vananenud ja raamatut enam ei müüdud. Etenduse lõpul aga jagati igale vaatajale pakike "kitti".


"Jumala äge teater oli", ütles bussis Vallo.


"Rohkem efekte oleks võinud olla", arvas Robert.


"Meeldis", olid Tannar ja Sander Kaerepere poes viimast tasuraha kulutades õp. Annele öelnud. Teiste arvamust loodame lugeda blogi kommentaaridest.


Teatris käisid: Evelin, Carina, Grete, Liisi, Diana, Diana ema, Kevin, Markus, Tannar, Sander, Vallo, Robert, Andreas, Siim ja õpetaja.

4 kommentaari:

Sander ütles ...

VÄGEV OLI !!!!!

Tannar ütles ...

nalja sai kaa.mina sain märjaks:D

Grete ütles ...

hästi vägev etendus oli:)

carina ütles ...

Jumalast äge ole tegelt ja ma sain natuke veega ka märjaks ja kui ta hakkas ämbrit tõstma teis korda ja siis evelin hakkas karjuma ja tegelt ei visatud vett XP.