pühapäev, 21. märts 2010

VEERANDILÕPU MÄLUMÄNG





Meie klassi ülesanne oli algklassidele korraldada III veerandi lõpul mälumäng. See polnud midagi uut, eelmisest aastast kogemus olemas. Kogu klass võttis küsimuste koostamisest osa, kes suurema, kes väiksema jõuga. Küsimused kujundas Power Pointis slaidideks TANNAR, abiks KEVIN. GERDA joonis võistkondade punktitabeli. Kõik sai kenasti õigeaegselt tehtud, ülesanded omavahel jagatud.

Mälumäng toimus reedel 19.märtsil 2010 1. tunni ajal keldrisaalis. TANNAR oli arvuti taga ja tegeles slaidide esitusega, KEVIN luges küsimused valjusti ette. SANDER, SIIM ja LIISI kontrollisid vastuseid, GRETE ja GERDA märkisid punktid tabelisse. GERDA tegi punktiseisust ka vahekokkuvõtte ja dikteeris ka viimase küsimusena etteütluse.

KÕIK TOIMIS KENASTI, vaatamata mõnele pisiviperusele tehhnikaga. Klassijuhataja sai pärast mängu kuulda kiitvaid sõnu mängu küsimuste ja läbiviimise kohta õp Vilvelt ja õp Ebelt, VÄGA HEA TUNNE OLI. Õp Anne tänas 7. klassi meeskonda kommikotiga.

Rasketeks küsimusteks kujunesid näiteks:
Kus asub maailma kõrgeim pilvelõhkuja? Antud olid variandid. DUBAI (vaid 1 võistkond teadis)
Milline linn on Euroopa Liidu keskuseks? BRÜSSEL (nulliring)
Kes on pildil? MICHELLE OBAMA ( üks võistkond kirjutas Obama naine ja sai muidugi punkti kirja).

Samuti jäädi meie üllatuseks hätta, kui küsisime nelja nippi gripist hoidumiseks, plakatid Gerli Padariga ju koolimaja seintel üleval. Ja kõik ei teadnud ka meie arvates lihtsat küsimust - Mis peitub märksõnade Pesa/E-lehed/Pranglimine/Keelemiks/Teadusmiks/ Võistumiks taga - algklassidele nii tuttav portaal MIKSIKE.

Hästi teati aga tähestiku kümnendat tähte, kõiki Eesti superstaare, mis ilmakaarest tõuseb päike, kus toimus jaanuaris kohutav maavärin, eesti iseseisvuspäeva ja vanust.


Selleks aastaks on see töö tehtud. Järgmisel aastal jälle. Oli HEA ja MÕNUS meeskond, kellega tegutseda, arvab õpetaja. KIITUS KÕIGILE - TANNARILE, KEVINILE, GERDALE, GREETELE, SANDERILE, LIISILE, SIIMULE!



Samal ajal toimus üleval kooli saalis vanema kooliastme veerandilõpu mälumäng. Seal esines hästi poiste võistkond G UNIT - MARKUS, EDVIN, ANDREAS, VILLEM, SVEN, VALLO, saavutati II koht! DIANA ja EVELIN osalesid 8.klassi võistkonnas ning saavutasid IV koha! KIITUS!





2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

algklasside mälumäng tuli hästi välja.

Sander ütles ...

Mhm :)