pühapäev, 21. märts 2010

III VEERANDI KOKKUVÕTE


Veerandi algus oli rahulik, lõpp kiskus käest ära. Meie klassi suurimateks muredeks on sel veerandil olnud hoolsus ja käitumine. Paljud õpilased, kellel on kohustus jõuda õpiabi tundidesse, sinna millegipärast ei jõua. Need, kes jõuavd, on tublid ja ka puudulikud hinded tunnistuselt kadunud. KOHUSETUNNE ja VASTUTUS OMA KÄITUMISE ning ÕPITULEMUSTE EEST peaks 7.klassi õpilasele jõukohane olema. Loobumine pole lahendus, raiskad vaid ühe väärtusliku aasta oma noorest elust. On olud inetuid intsidente käitumises aineõpetajatega, need on lahendatud ja loodetavasti ka järele mõeldud ning oma õppetund saadud. Sel veerandil on tekkinud uus probleem, mida varem pole olnud - põhjuseta puudumised. Seoses sellega on ka kolmel õpilasel käitumishinne alandatud mitterahuldavaks.


Nüüd ÕPPIMISEST. Ainult viitega lõpetas III veerandi Grete, hindele "4 ja 5" õppis Sander, nemad said ka direktori käskkirjaga kiita. Rahuldavalt said õppetööga hakkama Markus, Andreas, Liisi, Gerda, Evelin, Rober ja Tannar. Siinkohal tuleb kiita Liisit ja Tannarit, kes olid sel veerandil tublid ning puudulikku hinnet tunnistusel pole. Nii peabki. Tunnustust väärt on ka Markus, kellel vaid kaks kolme neljade-viite seas. Markus suudab ka enamat.



Puudulikud hinded on tunnistusel seitsmel õpilasel, kokku 27 kahte!!! Dianal ja Vallol ebaõnnestus üks aine, Edvinil kaks. Väga tõsine on aga olukord Kevinil, Siimul, Villemil ja Svenil, kel vastavalt 4, 5, 6 ja 8 kahte tunnistusel. Olete oma olukorra väga keeruliseks "õppinud". Tuleb hoolega mõelda, kuidas edasi. Eks ikka SINA ISE saad ennast kõige paremini aidata.

Klassijuhatajal on olnud nii raskeid hetki kui ka rõõmsaid päevi koos TEIEGA. Alati on kurb ja ebameeldiv, kui keegi on mingi pahandusega hakkama saanud, see mõjub laastavalt. Seevastu on alati rõõm, kui ME KOOS KLASSIGA midagi head korda saadame ja TE HÄSTI HAKKAMA SAATE. Selle eest KIIDAN TEID.



KEVADIST KOOLIVAHEAEGA!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sven ja Villem on parimad õpilased:D

Sander ütles ...

Aawsome :D