pühapäev, 7. märts 2010

NAISTEPÄEV 5.MÄRTS








Tähistasime eelseisvat naistepäeva kogu kooliperega, korraldajaks 8.klass. Pidu algas STAARIDE PARAADIGA, mille esitasid korraldajad. Seejärel kuulasime kontserti naiste nimedega lauludest, mille iga klass eelnevalt ette oli valmistanud. Kõlasid ALICE, LINDA, JOHANNA... ja MAIU meie klassi noormeeste esituses. Siis algas tortide kaunistamine. Iga klass oli ette valmistanud tordi, nüüd tuli see kõikide silme all isuäratavaks kaunistada. Meie klassi tordi valmistasid eelmisel päeval tüdrukud LIISI, GRETE, GERDA ja EVELIN, kaunistamine oli läbi mõeldud, tuli vaid teostada. Tort tuli väga kevadine ja kaunis, kujult huvitav, erinevate tasanditega, omapärane. Tort sai ka hindajatelt, õp Katilt ja õp Ebelt, palju kiitvaid kommentaare.
Pidu lõppes klassis, kus tort üheskoos ära söödi. Väga maitsev!

Õpetaja võis kõiki kiita, oli õnnestunud päev. Nii tüdrukud kui ka poisid täitsid oma ülesanded suurepäraselt.
Väga hea oli vaadata, kuidas tüdrukud kärmelt ja vilunult üks-kaks-kolm koostöös küpsistest, siirupist, hapukoorest ja halvaast tordi valmistasid ning kaunistamise koos läbi mõtlesid. Poiste lauluproov küll nii valutult ei läinud, kuid lõppkokkuvõttes saadi vähem kui kümne minutiga laul tehtud ning esitus oli julge ja mehine. Aitäh kõigile. Loodan, et igal õpilasel endalgi oli hea tunne sees.

Ja siis veel tahtis õpetaja, et poisid tüdrukutele lilli kingiksid. Kahel poisil on ikka kindlam ühele tüdrukule lilleõis anda, nii sai siis seegi tehtud. HEAD NAISTEPÄEVA 8.MÄRTSIL!

Koogi sisse läks:
4 pakki "Selga" küpsiseid (2 pruuni, 2 valget)
1 pudel apelsinisiirupit (pool jäi alles)
2 pakki hapukoort
2 pakki halvaad (riivitult hapukoore sisse)
Kaunistuseks:
heledaid viinamarju
2 väikest "Annekese" shokolaadi
karp "Shokolaadinööpe"

Proovige kindlasti kodus järgi teha. Õpetaja proovib.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hea tort oli, mulle maitses:)

ebe ütles ...

Poisid, tublid olite!

Sander ütles ...

jaa, mulle maitses see tort :DD