laupäev, 27. veebruar 2010

EV 92



23.veebruaril peale peale 5.tundi meie väike koolipere saalis koos, et tähistada Eesti riigi sünnipäeva. Direktori tervituskõne, pidulik meeleolu, kontsert, mis lõppes ühistantsuga "Kaera- Jaan".
Esinejateks ja julgeteks kaasatantsijateks lõpuloo ajal põhiliselt algklassiõpilased, vanemad õpilased jäid tagasihoidlikuks, enamus siiski viisakateks kuulajateks. Tore, et väikestel inimestel on vähemalt sära silmis, meie Eesti sünnipäeva ju. Kurb, kui me häbeneme hümni uhkelt kaasa laulda, mitte millestki osa võtta, vaid jääda pelgalt kõrvalt- ning pealtvaatajaks ja kritiseerijaks. Üks lõpuklassi noormees imestanud hommikul kooli tulles, et ei tea, miks need õpetajad täna nii imelikult riides on?!

"Eesti on meie oma riik, meie vanemate ja vanavanemate looming, meie endi õnn ja rõõm." - need on sõnad meie presidendi Toomas Hendrik Ilvese kodulehel olevast tervitusest. MEIE ENDI ÕNN JA RÕÕM. Teie, noored, kasvate nendeks, kes varsti meie riigi näo kujundavad. Selleks tuleb praegu õppida, et oleks tulevikus tööd. Ja tuleb tunda rõõmu sellest, et meil on oma riik.

3 kommentaari:

liisi ütles ...

head EV synnipäeva
aga muidu oli suht lahe

Tädi Maali: ütles ...

Kaerajaan tänab ja tervitab : http://www.facebook.com/kaerajaan.euroopasse

Saatke palun aadressile kadri@errs.ee ka teade, palju osalejaid oli.

Sander ütles ...

Palju õnne EV :D