pühapäev, 1. veebruar 2009

STIILIPÄEV
























































Reedel oli koolis STIILIPÄEV. Iga klass sai riietumiseks oma teema: 1.klass - pensionärid, 2.klass - erinevad ametid, 3.klass - presidendi vastuvõtt, 4.klass - nõiad, 5.klass - sportlased, 6.klass - nohikud, 7.klass - töömehed, 8.klass - koolivorm, 9.klass - tited, õpsid - punkarid.

Hommikul kooli tulles oli põnev vaadata, kes kõik koolimaja uksest sisse voorisid, enamus õpilastest oli end ikka stiilselt riietanud. Koridoris askeldasid töömehed nii, et värvitolm lendas, liikus ringi arste, müüjaid, ontlikus koolivormis õpilasi valge pluusi ja lipsuga, sportlasi, luuaga nõid kihutas mööda, mõni titt seisis sena ääres jne. Meie klassi stiilsed nohikud paistsid kenasti silma, eriti Robert, Grete, Vallo, aga ka Kevin, Markus, Andreas , Liisi ja Siim. Vahva, et viitsisite osaleda, oli ju äge. Alati on tore, kui kõik kaasa mängivad.

Kõige enam paistsid sel päeval silma siiski meie kooli õpetajad - punkarid. Pole ju tavaline, et õpsid endale haaknõelad ja ketid külge riputavad, juuksed turri ajavad ning riietuvad nahka, musta ja ajavad vahetunnil kokku punklaulupeo. Aga nii see oli. Tegelikult oli huvitav ja omamoodi äge niimoodi olla, mitte kontsadel ja seelikus. Õpilased arvasid enamasti, et õpsid olid lahedad, aga oldi ka üllatunud, hämmastund, rabatud. Oli väga eriskummaline ja natuke hullumeelne päev, mis ergutas igapäevast rutiinset koolielu.


Aitäh Kevinile, kes kogu meeleolu fotodena jäädvustas. Arusaadavalt polnud õpsil endal mahti, oli vaja ju lauda, et "...disko pole oluline, punk on põhiline..."

3 kommentaari:

Sander ütles ...

Lahe olii :p

Tannar ütles ...

tundus lahe olevat

liisi ütles ...

sut lahe oli
mulle meeldis võiks rohkem selliseid päevi teha