pühapäev, 26. oktoober 2008

I VEERANDI KOKKUVÕTE

Esimene kooliveerand on lõppenud. Kui lugeda klassikroonika jaoks kirjutatud arvamusi selgub, et I veerand oli enamasti lahe, väga lahe, väga tore, normaalne, aga mõne õpilase arvates ka raske. Ollakse arvamusel, et veerand läks kiiresti. 6. klass on raskem, peaaegu iga päev 8 tundi ja on rohkem kodutöid. Märgitakse ära, et hakati õppima vene keelt. On õpilasi, kes peavad vene keelt toredaks keeleks ning see aine meeldib, on õpilasi, kellele ei meeldi, et vene keel on raske.Lahedamateks tegemisteks peetakse matka Puraviku Sepikotta ja klassiõhtut.

Siin on ametlik kokkuvõte.
Meie klassis õpppis I veerandil ainult viitele GRETE, kes sai direktori käskkirjaga kiita väga hea õppeedukuse eest. Hea õppeedukuse eest said samuti dir. kk- ga kiita SANDER ja MARKUS, Sanderil viite seas vaid kaks nelja, Markusel neli nelja.

Puudulik hinne on kahjuks tunnistusel neljal õpilasel - SVEN (eesti keel, vene keel ja loodusõpetus), VALLO ja SIIM (inglise keel), EVELIN (loodusõpetus).

Mitterahuldavat käitumist meie klassis pole, kuigi kaks õpilast KEVIN ja TANNAR said tunnistusele noomituse ebaõpilasliku käitumise eest. Loodame, et nad said oma õppetunni ja sellist asja enam ei juhtu.

Hoolsus on hinnatud mitterahuldavaks SVENil ja SIIMul. Siin on see moraal, et õppimine on Sinu esmane ülesanne ning järelvastamist ei ole tark jätta viimasele minutile.
Eks igaüks ise teab, mis oleks võinud paremini minna, millises aines oleks võinud rohkem pingutada. See võimalus on kõigil jälle uuel veerandil.

Kui veerandi algul olid meie klassi poisid eriti rahutud ning e- kooli ilmus liigagi palju märkusi käitumise pärast, siis veerandi lõpuks olukord muutus paremaks, mis on tore.

SEEGA, inspireerituna sellest, ostis klassijuhataja 6. klassile pehmed padjad, igaühele padja, et siis, kui ollakse eriti ülemeelikud ning on vaja end välja elada, saab korraldada ühe korraliku PADJASÕJA a´la Leiutajateküla Lotte Kooli videoklipis kehalise kasvatuse tund - "Ja nii hakkab nüüd iga kord nii olema!". Tegimegi veerandi lõpetuseks kooli keldrisaalis enne tunnistuste andmist esimese padjasõja, et kõik kooliveerandi pinged välja saada. Mul on tunne, et õnnestus. Soovisime kõik rõõmsalt HEAD VAGHEAEGA! KOHTUMISENI 3. novembril!

NB! Eks seda padjasõja pidamist tuleb meil veel harjutada. Kuigi padi on väga pehme, pole oluline teisi ülikõvasti pommitada, asja tuleb võtta heatahtlikult ja mõnuga, muidu pole üldsegi lõbus.

3 kommentaari:

Grete ütles ...

Lahe tund oli, :P

Tannar ütles ...

lahe oli jah. lahe oli mängida.

Sander ütles ...

padjasõda oli lahee ;p