kolmapäev, 12. märts 2008

EMAKEELENÄDAL




...on täies hoos. Teise korruse stendilt saab lugeda huvitavat eesti keele kohta. Loe Sinagi!

Teisipäeval 7. tunni ajal toimus KEELEJOOKS - klasside võistkonnad pidid koolimajast erinevate salakirjade lahenduste ja vihjete abil üles leidma aarde. Igas võistkonnas pidi olema 2 tüdrukut ja 2 poissi, meie klassi võistkonnas oli 4 poissi: Tannar, Robert, Markus ja Vallo.

Kolmapäev oli STIILIPÄEV - tuli riietuda kirjandustegelaseks. Meie klassis oli Diana - Pipi, Villem ja Andreas - Saabastega Kassid ja Markus - tegelane raamatust "Sõrmuste isand". Ja kõik, rohkem polnud keegi vaevaks võtnud. Ahjaa, õpetaja oli riietunud vaeslapseks jutust "Vaeslapse käsikivi". Kiitus aga Markusele ( ja tema kodustele), kes oli meisterdanud tõesti vahva kostüümi, meie klassi parima kindlalt!

Homme, neljapäeval on 7. tunni ajal KEELE JA KIRJANDUSE VIKTORIIN. Kapteniteks üheksanda klassi õpilased, kes kutsuvad oma meeskonda 5-8. klassini ühe õpilase. Kas Sind on mõni üheksandik oma võistkonda kutsunud?

Reede, EMAKEELEPÄEVAL on tavapäraste tundide asemel hoopis ÕPITOAD. Tundub väga huvitav!

2. korruse seinal on väljas emakeeletundides valminud LUULETUSED teemal "Lahe koolipäev" ja "Lahe kool".

Saalis on PLAKATITE näitus. Carina, Liisi ja Diana plakat on raamatust "Leiutajateküla Lotte", Evelin ja Grete tegid plakati "Pipi Pikksukast" ning Markus, Sander, Vallo ja Tannar "Harry Potterist". Siimu, Villemi ja Roberti plakat "Nukitsamees" ja Sveni, Andrease "Pal-tänava poisid" on lõpetamata või mis, näitusel neid igatahes pole?!

4 kommentaari:

Diana ütles ...

Reedel on kindlast hästi lahe päev ei jõua juba ära oodata...:)

Grete ütles ...

Täiega huvitav nädal oli (ja on) ning reede on ka kindlasti mega huvitav. :)

Tannar ütles ...

väga lahe oli. eriti reedel
kolmapäeval oli ka lahe m2ng keele jooks

Sander ütles ...

lahe nädal oli mulle meeldidsid õpitoad ja viktoriin