reede, 26. oktoober 2007

TUNNISTUSED

Esimene veerand on läbi, täna saime tunnistused. Direktor kiitis kogunemisel kõiki, kes õpivad hindele "5", muide, 5.-9.klassi õpilaste hulgas on selliseid õpilasi vaid üks, ja see on meie klassi Grete! Väga tubli! Samuti said direktori käskkirjaga kiita need, kes on suutnud õppida hindele "4 ja 5", meie klassist Sander ja Andreas. Neile kõlas kogu koolipere poolt suur aplaus. Meie klassis kellelgi tunnistusel puudulikku hinnet pole, s.t. õpime hoolega. Kolmesid mõnel rohkem, mõnel vähem, aga järgmisel veerandil võiks päris mitu õpilast pingutada ja oma üks või kaks kolme neljadeks, miks ka mitte viiteks õppida.

Põhjuseta puudumisi meil pole, kaks õpilast on korra hilinenud. Vallo, Sander ja Siim pole I veerandil päevagi puudunud. Hoolsus on meil enamasti hea, kahel õpilasel eeskujulik ja neljal rahuldav. Päris veerandi lõpul aga tekkis üsna palju unustamisi, kojujätmisi ja järelvastamisele mitteilmumisi, hoolsuse "head" see enam ei mõjutanud, kuid järgmisel veerandil püüa rohkem.

Käitumisega on meil nii ja naa. Tüdrukutega on kõik korras. Poisid muutuvad tihti väga ülemeelikuks, vahetunnil käib klassiruumis ikka paras möll. Poisid on poisid! Selge! Kuniks see vallatus liiale ei lähe - keegi saab haiget, keegi solvub, kedagi solvati, keegi ei suuda lõpetada, keegi teeb teisele tagasi, keegi vaidleb, keegi ei kuula ja saab valesti aru, kedagi ei huvita jne. On olnud ka paar inetut juhtumit, mis on kohe ka selgeks räägitud.

Kuidas käitumishinne Sinu tunnistusele kujunes, seda selgitasime klassijuhatajatunnis. On viis eeskujulikku, kellest üks džentelmen, viis head ja ka viis rahuldavat käitumishinnet. Eks igaüks ise teab, kuidas just temaga need käitumise lood on. Loodan, et nüüd olete 5.klassi kenasti sisse elanud ja järgmisel veerandil on ju võimalik kõike paremaks muuta. Peaasi, et suhtume kaaslastesse sallivalt ja heatahtlikult. Siis ongi kõik hästi.


Veetke siis vaheaeg huvitavalt, nautige puhkust! Kui jälle koolis kohtume, kuulan huviga, mida põnevat te vaheajal tegite. TE MEELDITE MULLE!

4 kommentaari:

Grete ütles ...

tore et meie klassil läheb hästi:)
see on ka tore et me ikka õpetajale meeldime:D

ebe ütles ...

Kallid viiendikud!
Olen ikka tasapisi teie tegemistel silma peal hoidnud ja oodanud I veerandi tulemusi. Tundub, et erilisi üllatusi pole. Kõik(või peaegu kõik)paistab minevat tuttavat rada. Tore, et kellelgi puudulikku tunnistusel polnud! Tore, et Greete jätkab viielisens! Palju õnne!!! Eriti hea meel on vaadata käitumise hindeid. Jätkake samas vaimus! Mulle meeldite te ka endiselt! Õpetaja Tiinale mõnusat puhkust!

Tannar ütles ...

aitäh õpetaja ebe. on jah tore et meie klass on tubli.robert ja sven hullavad koguaeg.

Sander ütles ...

Jah.
On küll, et meil läheb hästi :-)
ja tore on ka, et me MEIE õpetajale meeldime.