laupäev, 3. september 2011

2.SEPTEMBER MATK KUMMASSE









Vaadake, slaidikava selgitab kõik. Aitäh kõigile üheksandikele, kes vahvasti väikesi matkal turvasid, nendega mängisid, neid kiigutasid ja karusellil keerutasid, süles ja kukil tassisid. Tore oleks, kui te õp Veera juurde tundi minnes aeg-ajalt ka oma väikesi sõpru üle ukse tervitaksite või vaataksite, kuidas neil läheb.
Aitäh Vallole mõnusa üllatuse eest, õunakook oli ülimaitsev.

Tannar: Käisime 1.klassiga Kumma palliplatsil. Mängisime mänge. Tagasi tulles mõned tassisid lapsi õlgadel või süles.

Grete: Lõbus oli. 1.klass on huvitav. Sain paar uut bestikat. Jah.

Liisi: Me pidime tulema 8:30 ja siis hakkasime vana koolimaja juurde, et sealt 1.klassi õpilased võtta ja Kumma poole minna. Kummas me mängisime ja tegime nalja. Pärast tagasi tulles olid väiksed mõndadel kukil. Kui me kooli juurde jõudsime, siis hakkas vihma sadama.

Markus: 2.septembril käisime Kummas matkal 1.klassiga. Tiksusime Kumma palliplatsil ja pärast tõime Valloga õunakoogi.

Diana: 2.septembril läksime 1.klassiga Kummasse palliplatsile ja mängisime nendega erinevaid mänge ja sõime õunakooki.

Villem: Kummas oli järjekordselt igav, sest seal polnud jälle midagi teha. Aga vähemalt polnud igav XD:

Sander: 2.septembril läksime koos 1.klassiga Kumma palliplatsile. Mängisime seal koos ja oli tore päev.

Siim: Kumma on vägev.

Gerda: Kooli teisel päeval läksime me matkama Kumma koos 1.klassiga. Pidime võtma oma õpilase, kelle kooli viisime eelmine päev. Me matkasime sinna. Kui kohale jõudsime mängisime seal mänge ja sõime. Olime seal kuskil 2 tundi v nii. Ei oska täpsemat aega öelda. Tagasi tulles väsisid mõned lapsed ära ja me tassisime neid süles või kukil. Aga mulle ei meeldinud see, et mõned ei teinud midagi kaasa, kui sinna jõudsime. Aga muidu oli minu meelest korda läinud päev.

Evelin: Kummas. Ma hilinesin ja pidin üksi neile järgi minema, kuna magasin natuke sisse:D. Seal pidi igaüks oma lapse järgi vaatama. Sai seal niisama koos aega veedetud. Ja pisikesed said ka mängida. Kummast tagasi tulles tassisime väikseid süles või kukil, nad ei jõudnud vist ise käia!

Robert: 2.septembri matk 1.klassiga oli tore, kuid lõpuks väga igav. 1.klass oli väga lahe.

1 kommentaar:

ebe ütles ...

Olid mõnus matkaline. Sinu abi oli väga vajalik. Ei teagi, kuidas ma üksi oleks hakkama saanud. See päev jääb väikestele inimestele kindlasti kauaks meelde. Tore, et suutsid nende rõõmuks koos lustida ja mängida. Vallo emale pikk pai, taas üllatas ta meid oma maitsva koogiga. Tagasitee oli kohe kergem kui sai kukile ja sülle. Tulge ikka meid vaatama!