neljapäev, 30. detsember 2010

MEIE KLASSI JÕULUD II - PIDU


SANDER Klassi jõulupidu oli vahva. Mänge korraldas meile Kalvi. Esimene mäng oli väga tore ja minu võistkond võitis. Võitsin ka kindad, kes teeb kõige pikema liu. Õues oli päris külm, seega läksime sisse sööma. Seapraad oli väga maitsev ja ka kringel oli hea. Jõuluvana andis 2 kommipakki.
SIIM Oli lahe jõulupidu. Kalvi oli jõuluvanaks. Oli maitsev toit. Oli huvitav, oli hea, oli igav, oli külm. Praad oli soe, normaalne kringel oli.
DIANA Meie klassi jõulupidu oli päris lahe. Õues oli päris külm ilm. Me mängisime lumejalgpalli ja siis kelgutasime. Peale seda läksime sööma ja tuli jõuluvana. See pidu oli väga lahe.
ANDREAS Pidu oli äge. Ema oli rahul. Kommipakid olid veits väikesed. Praad ja kringel olid väga head. Õues mängisime lumejalgpalli, peale seda hakkas päris külm ning ei saanud korralikult hingata, kuna külma õhu tõttu läksid kopsud valusaks.
LIISI Klassi jõulupidu oli suht tore. Mulle meeldis eriti jalgpalli mängimine vä'ljas. Oleks võind vä'hem olla, kuna laupäev oli külm. Õde arvas, et suht tore oli jalkat mängida.
VALLO Oli väga tore. Mina käisin peol koos emaga, peost jäi hea mulje. Päast oli kõge parem see, kui sööma läksime. Jõuluvana oli ka väga tore, et tuli. Kringel oli väga hea ja magus. Oli hea seapraad.
GERDA Mulle väga meeldis klassi jõulupidu, kuigi väga külm oli, kuid siiski hästi tore päev oli. Toit oli väga hea. Nalja sai palju, aga oleksime võinud rohkem mingeid mänge teha. Tuju oli natukene pahur, kuna polnud just kõige kergem, kuigi mulle endale väga meeldis, vähemalt sain oma klassiga koos olla. Mulle jõulud meeldivad:). Jõulud on parimad!
KEVIN Jõulupidu oli väga lahe, mängud olid suhteliselt väsitavad. Söök oli väga hea, kringel oli natuke liiga magus, aga muidu liha ja kartul olid väga maitsvad.
EVELIN Jõuölupidu oli tegelikult üldiselt väga tore. Sai üle pika aja midagi koos ka teha. Natuke külm oli väljas, aga sest polnud midagi.
ROBERT Jõulupidu oli väga, väga tore. Mäng oli väsitav, aga väga lahe. Jõuluvana oli hea üllatus. Praad oli hinda väga väärt. Superhea maitse oli, peres meeldis see kõigile meil.
GRETE Mõnus oli. Lund oli palju ja päike vist ka paistis. Lumes möllamine väsitas mõnusalt ära. Vähemalt oli pehme kukkumine. Söök oli ka väga maitsev. Ja siis jõuluvana...paanika tuli ja siis tegin mingi suvalise etteaste. Aga meeldis.
TANNAR Jõulupeol oli väga huvitav. Lasime kelguga ja mängisime nn. jalgpalli, kus reegleid ei olnud. Kalvi juhatas seda kõike. Toit oli maitsev. Kringel oli natuke kõva ja kuiv. Kingiga olin rahul.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

tõesti oli huvitav:P