pühapäev, 17. veebruar 2013

SÕBRAPÄEV

14.veebruaril, sõbrapäeval, oli koolimaja täis elevust - sooviti häid soove, tehti sõpradele kingitusi,vahetundidel töötas sõbraraadio.


RIIN Sõbrapäev oli tore. Sain palju magusat ja kinkisin teistele ka kingitusi. Meil oli ka sõbraraadio. am kedagi ei tervitanud. Oli tore!

AGNES Sõbrapäeval oli koolis palju muusikat. Mind tervitati ühe korra vähemalt. Kui Maarja sai ahvatleva auhinna, ütles ta , et mina olen meie klassist kõige sõbralikum.

MAITE Tähistasime koolis sõbrapäeva. Meie oma klassis jagasime väikeseid kingitusi. Mina jagasin punaseid šokolaadi südameid. Koolis töötas sõbraraadio. Väga tore päev oli!

RAIT Koolis sõbrapäeval oli samasugune kui algklassis. Aga oli lahe, sest oli sõbraraadio ja sai kuulata. Sai soovida head sõbrapäeva.

GERDA M. Koolis lasti raadiost soove ja laule. Jagati ka kinke seotud sõpradega. See oli lahe päev ja mulle see meeldis. Õnneks on see iga aasta.

GERDA K. Suht tore ole, ainult kajhu, et laata ei olnud, tavaliselt see oli. Noh ja loomilikult oli seal tervitusmuusika. Ainult üleval oli vaikne ja alla kui lähed seal pane kõrvad lukku. See sõbrapäev, mis oli, ei olnud eriti põne, noh suht.

MAARJA-JOHANNA Hommikul jagasime kinke. Ainult Gerda K., Rait ja Inksu ei kinkinud midagi. Aga mis sest. Lasti palju tervitusi ja laule kooli raadiost. Mina ja Inksu võitsime Kaerepere 600 limpsi. Ka see päev oli väga VAHVA.

TRIIN Sõbrapäeval lasti raadiost tervitusi, mis juba varem kogumiskasti olid pandud. Parima tervitusega inimesesd said auhinna. Tehti teistele kingitusi, ma sain šokolaadi ja 1 magneti. Täitsa tore oli!

1 kommentaar:

tiina ütles ...

Aitäh kõigile kingituste ja Maarjale tervituse eest sõbraraadios.