neljapäev, 31. jaanuar 2013

"PRINTS ja KERJUS"

26.jaanuaril käisid Maite, Triin, Riin, Gerda S., Gerda M., Triinu-Riinu ema Tiina, õpTiina, Gerda ema õpKadi ja 6.kl tüdrukud Rahvusooperis "Estonia" maailmaesietendusel "Prints ja kerjus". Istusime teisel rõdul ja nautisime ilusat muusikat ning haaravat vaatemängu.
Muusika Priit Pajusaar, tekstid Mark Twaini jutustuse ainetel Aapo Ilves. Peaosas kaksikud Priit ja Märt Pius. Lavastas Andres Puustusmaa, kunstnik Ingrid Proos, dirigent meie etendusel oli Mihhail Gerts.

Vaata http://www.opera.ee/lavastus/prints-ja-kerjus/


TRIIN Väga tore oli, kõige rohkem meeldis mulle kerjus, veel meeldis, kui ühele mehele pudeliga vastu pead löödi (tal hakkas peast "verd" jooksma). Bussiga sõites oli ka tore, mängisime sõnamänge.

GERDA M. See etenndus oli lahe! Sõitsime bussiga Tallinna. Nägin ka Grete kooli. Teatri ees oli oda kus otsas oli pea. Seal etendusel juhtus ka imelikke asju, näiteks seal oli puur, kuhu pandi metsaneiud ja üks metsaneiu tegi ringi ümber ühe pulga ja läks tagasi puuri. Ainus natuke paha asi ole see, et see oli ooper, aga öeldi, et on muusikal. Üldiselt jäin rahule.

RIIN Käisime vatamas ooperit "Prints ja kerjus". See oli laupäeval kell 19.00. Ma istusin bussis Gerda S.-iga. Kui kohale jõudsime läksime liftiga üles ning andsime sinna riided. Läksime saali ja varsti etendus algas. See oli lahe etendus. Mulle meeldis!

MAITE Käisin etendusel "Prints ja kerjus". Läksime teatrisse 17.00. Teater toimus Tallinnas. Väga tore etendus oli. Teatris toimus: Elas üks prints ja elas ka kerjus. prints ja kerjus vahetasid kohad ära. Lugu rääkiski nende elust, kui neil olid kohad äravahetatud. Küll löödi pudeliga pähe, jooksis verd, peaaegu löödi pea maha. Etendus oli tegelikult muusikal. Väga lahe oli vaadata muusikali!

Kommentaare ei ole: