teisipäev, 15. veebruar 2011

SÕBRAPÄEV




TORE, et meie klassi poisid pidasid tüdrukuid kingitustega hästi meeles - ülesanne täidetud!


TORE, et meie klassi GERDA, ROBERT ja KEVIN aitasid huvijuhil Sõbrapäeva läbi viia. Klassijuhataja tabas nad parasjagu "raadios"soovisaadet tegemas.


TORE, et koostööna sai sõbrapäeva stend koridori seinale - Evelini ja Diana kavand, Liisi ja Gerda teostus, poiste panus - südamete lõikamine. AITÄH.
MULJED
SIIM: Sõbrapäev oli normaalne. Poisid pidid tegema tüdrukutele kingitusi, lille või šokolaadi.
SANDER: Poiste ülesandeks oli tuua lilled nendele tüdrukutele, kelle nad said loosiga. Ma pidin tegema 2.klassi ja 9.klassi tüdrukule. Midagi muud vist ei toimunudki sel päeval rohkem.
GERDA: Nagu alati on minu sõbrapäev möödunud täiesti tavaliselt, kuna ma ei saa eriti aru, et see sõbrapäev oleks nii tähtis. See on täiesti tavaline päev, kuid lihtsalt paljud ütlevad sulle head sõbrapäeva jne. Meie klassi poisid võtsid loosiga endale tüdrukute nimed, kellele pidid tegema mingi kingituse. Mulle tegi meie klassi Vallo. Sain temalt väga ilusad tulbid. Mina, Robert ja Kevin olime ka kooli raadios, kus me pidime ette lugema tervitused jne.
DIANA: Sõbrapäeval mind koolis polnud, olin haige. Kõik soovisid siiski ilusat sõbrapäeva, see oli päris tore.
VILLEM: Sõbrapäev oli mõttetu, sest ise ei saanud midagi, vaid pidi teistele midagi andma. Mul see eriti välja ei tulnud XD, sest ma jäin hiljaks kingitustega. Aga lõpuks andsin asjad ära ja kõik oli normaalne jälle. Muidu oli ikkagi igav päev.
LIISI: Sõbrapäev oli suht lahe. kuigi poiss, kes pidi mulle lille tooma, ei toonud seda. Ise kinkisin kingi Kaidile, kuna ta on hea sõber mulle. Lille sain hoopiski Kevini käest. Tegime ka sõbrapilte. Sel päeval lasti kooliraadiost õpilaste soovilaule ja tervitusi, neid lugesid ette Gerda, Robert ja Kevin.
VALLO: Sõbrapäev oli suhteliselt huvitav. Poisid pidid tüdrukutele lilli viima, nimed saime loosiga. Mina pidin lilled viima Helenale ja Gerdale. Oleksin oodanud midagi rohkemat.
EVELIN: Mulle pidi lille tooma sel päeval Rainis. Väga hea ja rõõmurikas päev oli. Kõik sõbrad, kes vastu tulid, tegime kalli. Ka kodus, kohe, kui ärkasin, soovisid vanemad head sõbrapäeva ja andsid suure šokolaadi. Koolis oli küll väga tore, kõik olid rõõmsad ja keegi polnud sel päeval pahur.
ANDREAS: Sõbrapäeval mind koolis ei olnud. Kingid ma andsin siiski hiljem edasi. Ma kinkisin roositaolise vahukommi Ariinale 9.klassist ja 1.st klassist ühele tüdrukule, kelle nime ma ei mäleta.
TANNAR: Kõik poisid pidid kinkima ühele tüdrukule lille. 8. ja 9.klass pidi kaks tk tegema. Oleks võinud olla ka mingi üritus sellega. Pidin tegema 2.klassi Kristiinale ja 9.klassi Marja-Liisale. Sain vastu šokolaadi.
MARKUS: Sõbrapäeval ei toimunud midagi vga erilist. Raadiost lasti muusikat ja poisid pidid tüdrukutele kinke tegema. Mina kinkisin šokolaadid meie klassi Gretele ja 4.klassi Carmenile.
GRETE: Sel aastal pidid poisid tüdrukutele midagi tooma. Diskrimineerimine. Ma sain Markuselt šokolaadi. Jess! Tore oli tegelt.

2 kommentaari:

Gerdsuke ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Huvitav pääev oli!:D