kolmapäev, 1. oktoober 2008

MIHKLIPÄEV


Esmaspäeval tähistasime koolis mihklipäeva ÕOV poolt korraldatud peoga. Klassid viiendast üheksandani tutvustasid erinevaid köögivilju, kõik etteasted olid omamoodi vahvad. 5.klass tutvustas PORGANDIT lõbusa paroodiaga Kanal 2-e saatest Reporter, 7. klass reklaamis KARTULIT, teemaks kartulivõtt, 8.klass tutvustas KAPSAST. Meie, kuuendikud, tutvustasime KAALIKAT, lavastasime omal moel tuntud lastejutu suurest naerist, mis kuidagi maast välja ei tulnud. Mõnus oli, et terve klass tegutses, kõik olid tublid ideid pakkuma. see, mis lavale sai, oli laste looming. Osatäitjad:
Liisi, Diana, Villem, Vallo - õpilased
Andreas - vanaema
Sander - Hannes Võrno
Robert - Võsa Pets
Sven - Ansip
Evelin - ilmatüdruk
Grete - presidendi Jänes
Siim - Baruto
Tannar - Aivar Riisalu
Kevin - kaameramees
Markus - trikimees
Vahepaladeks olnud mängudest võeti ka toredasti osa, lõpetuseks lahendati ristsõna. Kõige vahvam oli vaadata, kuidas pakutud porgandid, kaalikad ja kapsad hoobilt nahka pisteti. Juba enne pidu klassis suupisteid tehes oli nõudlus kaalika järele väga suur, õpetaja ei jõudnud nii kiiresti tükeldada kui vaja. Kena ju, kui nii mõnigi avastas, et toorest köögivilja krõmpsutada on ju vahva, muidugi ka tervislik.
Kuigi tantsuks ei läinud (diskor polnud ülesannete kõrgusel), jäädi õhtuga rahule. Hea tujuga mindi koduteele. Ehk söödi ka veel mõni porgand, tomat, kurk või tükike kaalikat, et tuleks hea uni.
Ahjaa, suur tänu Vallo vanaemale ja Dianale maitsvate kaalikate eest.

4 kommentaari:

Grete ütles ...

Lahe pidu oli, :P

Sander ütles ...

Jaa, väga lahe oli mulle meeldis ka 5. klassi näidend.

Tannar ütles ...

lahe jah pidu. 5.kl oli p2ris lahe

robert ütles ...

5. oli jah vast parim aga meil ka vast v2ga viga polnud.