esmaspäev, 15. september 2014

KLASSIVANEMAD

7.klassi klassivanemad on AGNES ja MAARJA-JOHANNA. Valimine toimus salajase hääletuse teel, fotol näha kandidaadid ja häältesaak. PALJU ÕNNE! Esindage meie klassi hästi, tehke koostööd ja osalege hoolega ÕE-s.

REIPALT KOOLIPINKI

2.septembril koolitunde polnud, vaid kogu koolipere tervitas uut õppeaastat lühikese matkaga "Reipalt koolipinki". Pärast matka oli 5.-9.klassile kavas veel köievedu ja jalgpall, samuti sai proovida disc-golfi ehk lennutada plastketast korvidesse. See oli üleminek suveajalt kooliajale, 3.septembrist algab tõsine koolitöö.

HEAD UUT ÕPPEAASTAT!

Tere tulemast 7.klassi! Suvi oli suurepärane, käes on kooliaeg. Meie klassis sel õppeaastal 14 õpilast. Uued õpilased Kaisa-Maarja, Kaur ja Argo. Loodame, et nad kohanevad uue kooli ja klassiga kenasti. Tervitasime uut õppeaastat limonaadi ja maiustusega. Vanemate poolt traditsiooni kohaselt kingituseks koolijäätis.Aitäh. Klassijuhataja poolt igale õpilasele joonlaud ja pastakas - et oleksite sel õppeaastal "teravad pliiatsid". Direktor aga tsiteeris aktusel President Toomas Hendrik Ilvest „Õppimine on töö. See õppimise töö, nagu tegelikult mistahes teinegi, peab pakkuma pingutuse kõrval ka rõõmu ja eelkõige põnevust.“ USINAT ÕPPIMIST!