kolmapäev, 13. august 2014

SUVI

Koht: Haapsalu Aeg: 18.-20.07.2014 Üritus: American Beauty Car Show - Baltimaade suurim ameerika autode näitus, kokkutulek ja kiirendusvõistlus Kokkutuleku viimasel päeval, pühapäeval, on alati ameerika autode rongkäik läbi Haapsalu linna. Õpetaja käib vaatamas. Ja ennäe, avastas rongkäigust ka tuttava inimese. TUBLI, AGNES!

Lisaks võib vaadata imeilusate autode fotosid http://www.american.ee/abcs/2014-2/2014-3/ RONGKÄIGU PILDID

PUUDUTUS. AITÄH!


Suvesünnipäevad August ÕNNESOOVID MAITELE!

Suvesünnipäevad Juuli ÕNNESOOVID GEIMOLE!

ÕPPEAASTA LÕPP

5.juunil lõppes õppeaasta 2013/2014. Hommikul oli kogunemine saalis, tunnustust jagati vägahea ja hea õppeedukuse, sportlike saavutuste ja olümpiaadidel ning konkurssidel esinemise eest. Järgnes klassijuhatajatund kokkuvõttega õppeaastast, anti kätte tunnistused. Päev jätkus erinevate tegevustega kooliõuel HEAD VAHEAEGA!

KEAT



2.-4.juunil 2014 toimus Kaiu vallas Karitsa puhkekeskuses maakonna 6.klasside ohutuslaager "KEAT". KEAT=Kaitse End ja Aita Teist.Ettevalmistus laagriks käis läbi terve kooliaasta, tuli läbida ettenähtud koolitused - pääste- ja politseikoolitus ning praktiline esmaabiõppus. Lisaks harjutati õpetaja Reedaga esmaabi. Kevadel tuli teha arvutipõhine test. Iga rühma kodutööks oli mõelda, kuidas kujundada oma kooli laagriplats ning ette valmistada tantsunumber - playback.

Meie klassi võistkonnal läks väga hästi, enamus võistlusi õnnestus tulemuslikult. Playback oli suurepärane, tüdrukute omalooming, kuigi võitjaks sel alal osutus RVG. Laagriplatsi kujundus oli pilkupüüdev ja teemakohane, esikoht. Mälumängus oldi targad ja praktilistes ülesannetes kiired ja osavad. Kokkuvõttes toodi koju KEAT karikas esikohaga. Õnnitlused! Tänud õpetaja Kadile, kes oli saatjaks ja õpetajaks. Võistkonda kuulusid Agnes, Gerda M., Gerda S., Ingrid-Iiris, Maarja-Johanna, Maite, Riin, Triin.

teisipäev, 12. august 2014

MEIE UUDISED

9.mail sõitsime uhiuue Elroni rongiga Türile Ringhäälingumuuseumi, et osaleda kooliprogrammis "Meie uudised". Koostasime paarides uudiste teksti ja kandsime ette, filmiti ja valmis saade. Kuna me olime nii tublid ega peljanud kaamerat, oli juhendajal meile jagada vaid kiidusõnu. Lõpuks tegime veel intervjuusid, vabas vormis, ilma tekstita. Kõik nautisid täiega. Pärst šoppasime kohalikus kaubanduses, maiustasime koolist kaasaantud pirukatega Türi linnapargis ja tegime mõned fotod raudteejaamas. Ingrid jäi Türile, meie sõitsime koju. Kõigil heameel toredast päevast. Õhtul on klubis kevadkontsert.

TUTIPÄEV

Viimane koolikell 9.klassile kõlas 28.mail. 1.klass saatis suured sõbrad eksamisessioonile. Traditsiooni kohaselt jagati "pärandusi", meie klass sai korvpalli. Mantlipärijateks kaheksandikud.

LOODUSÕPPEPÄEV MURASTES


MAI

2.05 "Teeme ära!" koristuspäev 7.05 Pildistamine - klassipilt, sõbrapildid 8.05 Heategevuslik teatejooks Raplas 9.05 Türi Ringhäälingumuuseumi külastus 9.05 Kevadpidu 10.05 Emadepäev+kingitus 13.05,15.05,20.05 ja 28.05 Kergejõustik (Triin, Riin, Gerda M., Gerda S.) 23. ja 24.05 Looduslaager Valtu Jahimajas 26.05 Loodusretk Murastesse koos 5.klassiga 28.05 Viimane koolikell 9.klassile, tutipidu 29.05 Maakonna parimate ainetundjate vastuvõtt (Triin)

KORISTUSPÄEV "TEEME ÄRA!"

Teisel mail koristasime asula territooriumi, kampaania "Teeme ära" eelmisel päeval. Töötasime koos 9. j a7.klassiga, kuna meid oli üsna vähe koolis, osa õpilasi osales vene keele preemiareisil. Tegime tublisti tööd.

KÜLAS KIRJANIK

Kehtna Valla Kirjanduspäevade raames toimus kohtumine kirjanikuga, külas oli noorsookirjanik KRISTEL KRIISA.


14.-17.04 SÜDAMENÄDAL



Südamenädal koolis. Märksõnad: tervislik toitumine, kooli köögi külastus - kuidas valmib koolitoit, õoetajatele avatud tervisekabinet, tütarlastele aeroobika, poistele jõusaal, liikumine õues - matk "Sinu sammud loevad".