teisipäev, 18. märts 2014

14.MÄRTS - EMAKEELEPÄEV

Emakeelepäev langes kokku veerandilõpuga, seega oli päev korraldatud veidi teisiti. 8:25 kogunes kool saali ja pärast direktori tervitust andis emakeeleõpetaja Merle juhiseid keeleviktoriiniks. Seejärel suundusid klassid koduklassidesse, kus toimus keeleviktoriini esimene etapp. Tuli meeskonnas lahendada erinevaid keeleülesandeid, milleks aega 10 minutit ning edasi liiguti järgmisse klassi, kus ootasid ees uued ülesanded. Koolimaja oli sagimist täis, eesti keel pakkus huvitavaid mõistatusi. Pärast keeleviktoriini toimus saalis "Koolilava 2014", kus esitamisele tulid omaloomingulised näidendid teemal "Kilplased". Esinesid põhiliselt algklassid, vanemat kooliastet esindas vaid 7.klass. Väga vahva etenduse andis 1.klass. Ka traditsiooniline veerandilõpu mälumäng oli pühendatud armsale emakeelele. Pärast mälumängu tehti kogu päevast kokkuvõte. Tublimad said kiituse ja väikese auhinna osaliseks. KEELEVIKTORIIN Parim oli õpetajate meeskond. I koht võistkond "Pannkoogid moosiga" -9.kl II koht võistkond "Raamatud" -6.kl III koht võistkond "Sinine" -6.kl KOOLILAVA 3.kl Stella ja Elise etendus "Viinamarjad" 4.kl Anette etendus "Kilplased omandavad tarkust" Päev lõppes klassijuhatajatunni ja tunnistustega.




NAISTEPÄEVATERVITUS

Rahvusvahelise naistepäeva eelses klassijuhatajatunnis mõtlesime ja valmistasime plakati teemal "XXI sajandi naine". Poisid tervitasid oma klassi tütarlapsi hea kombe kohaselt - kinkisid kommikarbi. "Linnupiim" maitses kõigile magusalt.



MÄRTS

Märts on olümpiaadidekuu ja on hea meel, et meie klassi õpilased on soovinud lisatööd teha ning oma teadmised proovile panna olümpiaadidel ja spordis, et esindada iseend, kooli ja saada kogemusi. Kiitus teile! MAITE - muusika, inglise keel ja vene keele festival. GERDA M. - loodusõpetus, ajalugu, vene leele festival, matemaatika võistkondlik "Nuputa" ja spordivõistlused. AGNES - ajalugu. GERDA S. - loodusõpetus, inglise keel, vene leele festival ja spordivõistlused. RIIN - loodusõpetus, vene leele festival ja spordivõistlused. TRIIN - loodusõpetus, vene leele festival, matemaatika võistkondlik "Nuputa" ja spordivõistlused.