pühapäev, 28. aprill 2013

KÜLALAVA 2013

26.aprillil leidis Valtu klubis aset järjekorras 18.Külalava. Kavas nagu ikka õpilaste näidendid ning õhtu lõpuks ka õpetajate näidend. Meie 5.klassi õpilased osalesid näidendis "Printsessi mäng" koos 6.klassiga, samuti etendasime ka oma ingliskeelset näidendit "Britain´s Got Talent". Aplaus oli kauakestev, publik elas kenasti kaasa. Õhtu lõpuks valiti Teatri Tõnn ja Teatri Mann. Selle tiitli pälvisid sel aastal ATS 3.klassist ja STELLA 2.klassist, mõlemad etendusest "Pöial-Liisi". "Tuleviku tähtedeks" nimetati paljud vahvad osatäitjad (publiku hääletuse tuelmusena). 2013 a. Külalavale pani punkti traditsiooniline tordisöömine.


MAARJA-JOHANNA  Osalesin kahes näidendis - jälle selles ingliskeelses näidendis ja näidendis nimega "Printsessi mäng". Ingliskeelses näidendis jäi üks lause ära, aga kõik läks hästi. Eestikeelses näidendis lausa terve leht, sest Hedvika ütles kogemata vale lause valel ajal. Aga mis sest. See mis ole, see juba oli, aga lahe oli.
MAITE 20.04.oli külalava. Meie klass esines näidendiga "Printsessi mäng", välja arvatud Geimo, Raina ja Gerda Kukk. Meie näidendis oli ka 6.klass. Esinesime selle näidendiga esimestena. Terve meie klass, v.a. Gerda K. esitas ka ingliskeelset näidendit. Kui esinetud, sai vaadata ka teiste näidendeid. Peole pandi lõpp traditsioonilise tordi söömisega. Aga enne seda jagati välja "Tulevikutähed" ja "Teatri Tõnn" ja "Teatri Mann". Tõnniks sai 3.klassi Ats ja Manniks 2.klassi Stella. Mõlemad esinesid näidendis "Pöial- Liisi". Väga lahe oli näidendeid vaadata.
GERDA S.  Me pidime tegema jälle printsessi näidendit ja "Britain´s Got Talent". Lõppkokkuvõttes tuli Teatri Manniks Stella ja Teatri Tõnniks Ats. Mina sain Tuelevikutähe tiili.
RAIT  Külalaval oli meil 2 näidendit - "Britain´s Got Talent" ja printsessi oma.
RIIN  26.aprillil oli külalava. Meie tegime 2 näidendit. Esimene oli näidend "Printsessi mäng", see tuli meil hästi välja. Teisena tegime "Britain ´s Got Talent".  Mulle meeldisid kõik näidendid. Lõpuks sain Tuleviku täheks koos kruusiga. Teatri Manniks sai Stella ja  Teatri Tõnniks Ats. Oli tore.
GERDA M.  Mina esinesin kahes näidendis - üks oli printsessist ja teine oli ingliskeelne näidend. Mulle meeldis rohkem inka näidend. Lõpuks sai ikka nagu alati kooki ja jooki. See aasta sai "Kaerepere 600" limonaadi. Me jäime Inksuga veel täiskasvanute näidendit vaatama. Mulle meeldis ja kõik läks korda.
TRIIN  Esinesin 2 näidendiga: "Britain´s Got Talent" ja "Printsessi mäng". Mind valiti 1.korda Tuleviku täheks. Pärast sõime kooki ja kõigil oli hea meel.
AGNES  Külalava toimus 26.aprillil. Seal oli palju näidendeid. Mina osalesin kahes näidendis, üks oli "Britain´s Got Talent" ja "Printsessi mäng". Näidendis "Britain´s Got Talent" olin ma Amanda kes oli iluvõimleja. Teises näidendis olin ma õpetaja. Ma sain ka "Tulevase tähe" auhinna. Seal oli väga lõbus.
INGRID-IIRIS  Külalava oli 26.04 (reedel). Me tegime 6.klassiga koos ja selle näidendi nimi oli "Printsessi mäng". Mulle see näidend eriti ei meeldinud, kuna igal aastal on olnud mingisugune printsessi näidend. Kui see näidend sai läbi, siis tulid teised näidendid vahele ja kui need teised näidendid otsa said, tuli 5.klassi ingliskeelne näidend "Britain´s Got Talent" . No me rääkisime algul Riinuga eesti keeles, mis toimuma hakkab ja et osa asju selgeks saaks. Mulle see meeldis.

DRAMA DAY 2013

23.aprillil toimus Rapla Vesiroosi Gümnaasiumis 5.klasside ingliskeelsete näidendite päev DRAMA DAY. Mei esitasime loo talendiotsingust "Britain´s Got Talent". Loosiga sattusime kohe esimestena lavale. Läks väga hästi, kõik esitasid oma rolli suurepäraselt. Õpetaja jäi ülimalt rahule. Õpetaja Kadi pildistas ja kiitis. Kahjuks oli sel aastal vähe osalejaid, vaid 4 kooli tõid oma tükid lavale. Tore oli siiski näha, kuidas teised koolid esinevad. Pärast väikest vaheaega tegi žürii kokkuvõtte ja autasustas parima häälusega õpilasi tänukirjadega. Meie näitetrupist pälvisid kiidukirja ja meene Gerda S., Gerda M. , Maite, Raina ja Riin. ÕNNE!





NB! Kõiki fotosid saad vaadata MEIE KLASSI FOTOALBUMIST (kerimisribalt alla, viimane postitus).

INGRID-IIRIS Drama Day toimus 23.04 (teisipäeval). Seal oli 4 näidendit, me olime esimesed. Me tegime "Britain´s Got Talent". Kui kõik näidendid olid läbi saanud, siis anti diplomid ja ühe raamatu. Seal oli kohalik ameeriklane ja tema andiski need diplomid. See oli kõige lahedam päev selles nädalas!
AGNES  23.aprillil toimus 5.-te klasside näidendite päev "Drama Day". Me pidime alustama etendust. Meie näidendi nimi oli "Britain´s Got Talent" . Ma olin seal Amanda, kes oli iluvõimleja. Seal oli lahe olla, sest me saime oma oskusi inglise keeles näidata.
TRIIN  23.aprillil sõitsime direktori autoga Vesiroosi Gümnaasiumisse. Kui üritus peale hakkas, loositi välja järjekord, me olime esimesed. Kõik läks hästi. Meie koolist said suhteliselt paljud, nt. Raina, Riin, Gerda M, Gerda S. Väga tore oli.
GERDA M.  Meie näidendi nimi oli "Britain´s Got Talent" . Mina olin seal kohtunik. Ma tegelikult värisesin kogu näidendi aja. Ma arvan, et meie näidend oli kõige parem. Seal olid muusika, dekoratsioonid ja erinevad riided. Meie klassist said Gerda S., Maite, Raina, Riin ja mina ilusa häälduse eest diplomi. Mulle väga meeldis ja ma usun, et teistele meeldis ka.

pühapäev, 14. aprill 2013

ÕNNE, GERDA S.!




PALJU ÕNNE! IGASSE PÄEVA PÄIKSEKIIR!

1.APRILL

Naljapäeval toimus peale 5.tundi saalis vahva üritus - PLAYBACK.

APRILL

Meie klass kujundas stendid. GERDA S. Meie pidime tegema aprillikuu stendid. Me mõtlesime, et võiks teha prille ja sünnipäevadele naerusuud. Mis mõeldud, see tehtud. RIIN 1.aprilliks pidi meie klass tegema aprillikuu stendid. Suurele stendile tegime suurelt APRILLi ja panime ümber prille. Sünnipäeva stendile tegime naeratavad suud ja sinna peale kirjutasime nimed. GERDA M. Meie klass pidi tegema aprillikuu stendi. Sünnipäeva stendile tegime naerusuud ja teisele stendile prillid ning sõna APRILLL. Mulle see meeldis ja oli äge. TRIIN Meie klass pidi 1.aprilliks tegema stendid. Me lõikasime välja prillid ja kirjutasime aprilli nagu lahku, umbes nii: A PRILL. Sünnipäeva stendile tegime suud ja hammaste peale kirjutasime nimed. Õpetajatele panime suu peale kuldse tähe. AGNES Aprilli kuus pidime meie stendi kaunistama. Me panime stendile prillid ja naeru suud. Naeru suude sees olid sünnipäeva laste nimed. Neid kaunistusi oli lahe lõigata ja paigutada. INGRID-IIRIS Me panime stendile prillid ja suud, kus olid peale kirjutatud sünnipäeva nimed ja nr. Se oli lahe, nalja sai ikka hästi. GERDA K. Me tegime oma klassiga sünnipäeva stende jummala lahe naeru suud ja prillid igal pool no täitsa lõpp. No ennem ma pidin ajalugu vastama minema aga kui ma sain tehtud siis tulin tagasi nalja sai oi kui palju sõbrad ütlesid mulle et mul jäi pinal pikapäevarühma, aga see oli hoopis Lotte oma jummala pull päev. Me tegime sõpradega nii palju nalja aprillis no täitsa lõpp ikka. "Vaadake aknast väja, siga lendab". Palju nalju teiel südamest, naerge nii, et kõht krampis. MAITE Meie klassi korda oli teha aprillikuu stendi. Sünnipäeva lapsed kirjutasime naeratava suu peale. Õpetajatele lisasime ka suu peale ( hammaste peale) kuld tähe. Teise stendi peale kirjutasiem APRILLLLL 5 l-iga. Ümber Aprillllli tuli hästi palju prille. Sünnipäeva stendile kirjutasime ka "NAERATA, SUL ON TÄNA SÜNNIPÄEV!"Lahe oli stendi kaunistada. MAARJA-JOHANNA Tegime Aprilli stendi. See tuli naljakas. Sünnipäeva stendil olid naeru suud (hammastega). Õpetajatel oli hammastel kuldne täht (üks). Suurel stendil olid erinevad prillid, nii katskised ilma prilli klaasita ja veel teisi. See oli ka vahva.