laupäev, 23. märts 2013

III VEERANDI KOKKUVÕTE 15.märts 2013

ÕPPIMINE-HOOLSUS-KÄITUMINE
KIITUS- NOOMITUS

RAIT Õppimine oli natuke paremini kui ennem. Hoolsus oli ka parem kui ennem. Minu käitumine on ka muutunud.
Minu kiitus on sõpradele, sest nad aitavad ja on sõbrad minuga. Noomitusi ei ole.

RAINA Õppimine - hea. Hoolsus - hea. Käitumine oli hea.
Ma kiidan ennast selle pärast, et ma tulin alles sellele veerandil ja ma olen saanud hindeid. Noomitusi ei ole.

MAITE Minu hoolsus ja käitumine olid eeskujulikud. Ainult ühe korra jäi käsitöö vihik koju.
Kiidaksin kõiki klassikaaslasi. Kõigi hinded on paremaks läinud.
Mul ei ole vaja kedagi noomida. Kõik olid väga tublid. Aga võiks olla vähem tegemata töid.

GERDA S. See veerand läks mul väga hästi, kõik hinded olid viied.
Õpetajad on head, toredad. Ja kiidan ka 4-5 peale õppijaid.
Poisid ei oska eesti keeles ja muusikas käituda.

GERDA M. Mul läks see veerand hästi. Sai  kõik viied tunnistusele. Olen väga rahul. Hoolsusega oli kõik korras, mõnikord jäi vihik koju. Ma käitusin ka hästi.
Kiidan kõiki, kel on hinded paranenud.
Kui kõik ära õpitakse, on hea olla ja hinded paranevad. Mõned ei õpi ja siis saab parandada.

RIIN See veerand läks mul väga hästi, sest kõik hinded olid viied ja hoolsus ja käitumine olid eeskujulikud.
Õpetajad on väga toredad ja klassikaaslased on ka tublid.
Poisid eesti keeles ja muusikas lollitavad ja ei õpi korralikult.

INGRID-IIRIS Õppimine läks heaks. Hoolsus oli hea. Käitumine oli hea.
Mul läks hästi ja ma kiidaks ennast, sest mul olid head hinded tunnistusel.
Ma noomiks poisse, et nad ei lollitaks ja ei ropendaks musa ja esta tunnis.

MAARJA-JOHANNA  Mul oli kõik hästi. Mul on tunnistusel ainult 3 nelja ja ülejäänud kõik viied. Jee!
Enam-vähem läks kõigil hästi.
Poisid ja Gerda K. võiks ikka õppimisasjad ära teha. Gerda K. veel muideks räägib nii vaikselt õpetajatega. Aga meiega lausa röögib.

GERDA K. Käitumine on mul hea, aga hoolsus mitte. Unustan asjad koju.
Mul on mõned ained head.
Et kõikidel oleksid head hinded.

AGNES Õppimine, hoolsus  ja käitumine olid mul kõik eeskujulikud. Ma arvan ise ka seda. Mul jäi vist koju ainult ühe korra.
Ma kiidan õpetajaid ja meie klassi viie-neljalisi õpilasi.
Ma noomin meie klassi poisse, sest nad lollitavad eesti keele ja muusika tunnis.


MATEMAATIKA OLÜMPIAAD

4.märtsil toimus maakonna matemaatika olümpiaad. Oma teadmised panid proovile Triin, Riin, Gerda S. ja Gerda M. Tublid olite!

8.MÄRTS - RAHVUSVAHELINE NAISTEPÄEV

GERDA S. Naistepäeval kingitakse naistele lilli. Nain eolla on hea. Naine peaks olema sõbralik, ilus. Kõige ilusam naine on minu ema. Oli tore, et poisid komme kinkisid.
INGRIS-IIRIS Naistepäeval tehakse paljusid: poisid jagasid komme ja šokolaadililled. Naine on olla hea ja ilus. Naine peaks olema hea, ilus, lõbus ja heasüdamlik. Kõige vahvam ja lahedam naine on mu ema. Mulle meeldis, kui poisid jagasid komme.
AGNES Naistepäeval mehed ja poisid kingivad naistele ja tüdrukutele lilli. Naine olla on huvitav ja hea. Naine peaks olema ilus, tark ja viisakas. Kõige ilusam naine on minu ema! See oli lahe ja ootamatu, kui poisid meile kommi kinkisid!
TRIIN Naistepäeval kingitakse naistele lilli jms. Naine olla on tore. Naine peaks olema heasüdamlik, hoolitsev. Kõige kallim naine on mu ema.
GERDA M. Naistepäeval kingitakse lilli. Naine peaks olema lahke ja töökas. Naine olla on uhke ja hää. Kõige ilusam naine on EMA. Kõige naljakam naine on EMA.
RAIT Naistepäeval mehed kingivad naistele lilli. Naine peaks olema tark ja hea. Kõige ilusam naine on mu ema.
MAITE Naistepäeval kingitakse lilli. Naine olla on uhke ja hää. Naine peaks olema hoolitsev. Kõige ilusam naine on minu emme. Kõige parem ema maailmas on minu emme.
GERDA K. Naistepäeval kingitakse lilli. Naine olla on uhke ja hää. Naine peaks olema ilus. Kõige ilusam naine ema.
RAINA Naistepäeval kingitakse lilli. Naine olla on uhke ja hea. Naine peaks olema kena. Kõige ilusam naine on ema.
GEIMO Naistepäeval viidakse lilli. Naine peaks olema ilus, hea, töökas, tark ja peab oskama süüa teha. Kõige ilusam naine on minu ema.
RIIN Naistepäeval viivad poisid ja mehed tüdrukutele ja naistele lilli või šokolaadi. Naine olla on tore. Naine peaks olema ilus, sõbralik, tark, graatsiline ja heasüdamlik. Kõige ilusam naine on minu ema. Oli tore, et poisid šokolaadi kinkisid.
 MAARJA-JOHANNA Naistepäeval saad sa lilli, kalli ja palju muud. Naine on olla uhke ja hää. Naine peaks olema lahke, nagu sina. Kõige ilusam naine on minu ema. See kink oli väga lahe!

EESTI VABARIIK 95






MAARJA-JOHANNA  Külas olid 2 kaitseväelast ja 1 sõjaväelane - Brecher (teda tean ma isiklikult), Laoväli ja Rahusalu.
Läksime saali kell 12:20. Meil oli väga lõbus. Härrased rääkisid pikalt. Proovisin tõsta püssi. Püssi laskma ma ei hakanud, sest olen seda nii palju teinud. Riideid ma ka selga ei proovinud, need on meil kodus olemas.
Meile näidati filmi, see oli mõtlema panev. Afganistanis tulistati palju. Keegi sai pihta ka, see haav õmmeldi tal kinni. Riho Rahusalu on ka Afganistanis käinud. Päev oli lõbus.

RAIT Külas olid 2 sõjaväelast ja 1 sõjaväelane. Me läksime saali kell 12:20. 5.-6. tunni olime seal. Alguses räägiti, mida nad tegid. Siis oli vaheaeg, ma proovisin ja vaatasin, mis on relv. Seal oli umbes 8 relva ja seal oli lahinguvarustus. Siis, kui tund algas, nad näitasid meile Afganistanist tehtud filmi.

GERDA K. Külas olid: 2 kaitseväelast ja 1 sõjaväelane.
Täitsa lõpp "cool" kaitseväelased ja nende relvad. Ma ise ei proovinud, ei tahtnud. Mulle meeldis nende film, tundus nagu päris ja siis olid nende pildid ka. Me läksime 5.tunnist ära ja läksime üles saali, 5.-9.klass olid ka saalis.

INGRID-IIRIS Külas olid 2 kaitseväelast ja 1 sõjaväelane. Seal näidati nende relvi ja see algas 12.20, 5. ja 6.tund. Siis need inimesed tutvustasid end ja näitasid filmi Afganistanist. Kui pärast see film läbi sai, siis nad panid slaidi käima, kui nad olid seal maal. Põhimõttelselt oli see päev jumalast lahe.

GEIMO 22.veebruar tähistasime vabariigi aastapäeva. Külas olid 2 kaitseväelast ja 1 sõjaväelane - nooremseersant Martin Brecher, Laoväli ja Riho Rahusalu. Saali asusime 12.20. Seal sai proovida relvi, varustust ja lasta relvi. Proovisime varustust, relvi. Kell 14.00 sai see läbi. Ja kõik läksid koju ära.

RAINA Külas olid 2 kaitseväelast ja 1 sõjaväelane Riho Rahusalu. Kell 12:20 läksime me saali ja kuulsime , mida nad rääkisisd. Nad näitasid ühte filmi, mis oli Afganistanist, kus need lasid relvadega. Ma tahtsin proovida tulistada, aga ei saanud.

MAITE Tähistasime Eesti Vabariigi sünnipäeva. Külas käisid 2 kaitseväelast ja 1 sõjaväelane. Sai proovida sõjaväe riietusi ja proovida relvi ning püssi lasta. Suutel toimus tähistamine 5.-6.tunni ajal. Mina midagi ei proovinud, aga vaatasin, kuidas püssi lasti. Näidati videolõiku Afganistani sõjast. Pärast sai endale võtta ühe pastaka ja kommi. Väga tore oli kuulata! Nad rääkisid väga huvitavalt!

AGNES Külas olid 2 kaitseväelast ja 1 sõjaväelane. Kogunesime saali kell 12:20. Seal oli plaju relvi. Esimese tunni ajal räägiti, teise tunni ajal näidati filmi. Kalvi küsis palju küsimusi. Seal filmis oli plaju püssilaske. Film toimus Afganistanis. Mina relvi ei katsunud.