kolmapäev, 20. veebruar 2013

ÕNNE, RAINA!



PALJU ÕNNE! IGASSE PÄEVA PÄIKSEKIIR!

pühapäev, 17. veebruar 2013

SÕBRAPÄEV

14.veebruaril, sõbrapäeval, oli koolimaja täis elevust - sooviti häid soove, tehti sõpradele kingitusi,vahetundidel töötas sõbraraadio.


RIIN Sõbrapäev oli tore. Sain palju magusat ja kinkisin teistele ka kingitusi. Meil oli ka sõbraraadio. am kedagi ei tervitanud. Oli tore!

AGNES Sõbrapäeval oli koolis palju muusikat. Mind tervitati ühe korra vähemalt. Kui Maarja sai ahvatleva auhinna, ütles ta , et mina olen meie klassist kõige sõbralikum.

MAITE Tähistasime koolis sõbrapäeva. Meie oma klassis jagasime väikeseid kingitusi. Mina jagasin punaseid šokolaadi südameid. Koolis töötas sõbraraadio. Väga tore päev oli!

RAIT Koolis sõbrapäeval oli samasugune kui algklassis. Aga oli lahe, sest oli sõbraraadio ja sai kuulata. Sai soovida head sõbrapäeva.

GERDA M. Koolis lasti raadiost soove ja laule. Jagati ka kinke seotud sõpradega. See oli lahe päev ja mulle see meeldis. Õnneks on see iga aasta.

GERDA K. Suht tore ole, ainult kajhu, et laata ei olnud, tavaliselt see oli. Noh ja loomilikult oli seal tervitusmuusika. Ainult üleval oli vaikne ja alla kui lähed seal pane kõrvad lukku. See sõbrapäev, mis oli, ei olnud eriti põne, noh suht.

MAARJA-JOHANNA Hommikul jagasime kinke. Ainult Gerda K., Rait ja Inksu ei kinkinud midagi. Aga mis sest. Lasti palju tervitusi ja laule kooli raadiost. Mina ja Inksu võitsime Kaerepere 600 limpsi. Ka see päev oli väga VAHVA.

TRIIN Sõbrapäeval lasti raadiost tervitusi, mis juba varem kogumiskasti olid pandud. Parima tervitusega inimesesd said auhinna. Tehti teistele kingitusi, ma sain šokolaadi ja 1 magneti. Täitsa tore oli!

ÕNNE, AGNES!



PALJU ÕNNE! IGASSE PÄEVA PÄIKSEKIIR!

PRINTSESSID JA PRINTSID

Inglise keele tunnis mängisime õpiku teksti kohta rollimängu. Kõik tüdrukud kehastusid printsessideks ja poisid printsideks. Igaüks valmistas endale paberist krooni ning kaunistas vastavalt oma soovile. Rollimäng oli paarides ning teineteist tuli üle turmbata, toimus suur uhkustamine. Õpetaja kiitis ja e-kooli said ilusad viied, väga vahvate rollimängude eest.

neljapäev, 14. veebruar 2013

NUPUTA

Kas teadsite, et maakonna NUPUTA peastarvutamise võistlusel saavutasid TRIIN ja GERDA M. 3.-4. koha. PALJU ÕNNE!

laupäev, 9. veebruar 2013

SKYPARK

8.veebruaril käisime Tallinnas SKYPARK-is. Rongiga Tallinn- Väiksesse, sealt jalgsi 20. minuti tee sihtkohta. Hullamiseks oli aega 2 tundi. Hüpati ning prooviti ka mänge, rattaid ja muid atraktsioone. Vahepeal käidi end jahutamas joogi ja jäätisega. Kaks tundi möödus kiiresti, kui kell sai 5, oli imestus suur: "Kas juba peame minema?". Tagasi ruttasime, sest teel oli takistuseks "Kalevi"kommipood, kust ei saanud lihtsalt mööda astuda. Igaüks leidis midagi meelepärast osta,oli ka allahindlusi, kodused said kingitusi. Viimane teelõik raudteejaamani oli juba üsna raske - väsimus andis tunda, aga pidime kiirustama, et rongile jõuda. Rong oli reede õhtule kohaselt rahvast täis, aga leidsime ikka kuidagi istekohad. Raina sõitis edasi Eidaperre, Agnes ja Geimo Keavasse, teistel olid isad-emad Rapla jaamas vastas. Jätsime rõõmsameelselt nägemiseni, oli vahva väljasõit!
P.S Õpetaja lausa nautis tüdrukute-poiste rõõmsat õhinat Skyparkis ja poiste viisakust. Rait oli alati see, kes ukse lahti hoidis ja pakkus õpetajale härrasmehelikult ikka õiguse ees minna. Olete üks väga hea ja mõnus seltskond.
P.S Tänud ka headele vanematele, Triinu-Riinu emale ja Gerda S. isale, kes juba teist korda meid kenasti rongi peale sõidutasid.

MAITE Käisime klassiga skypargis. Meie aeg oli 2h, mis möödus väga kiiresti. Minu jaoks oli skypark päris suur (ma polnud ennem käinud). Skypargis oli palju tegevust: sai abtuutide peal hüpata, turnida, pallimeres olla, jäähokit mängida. Ka kohvik oli kohapeal olemas, kui kõht tühjaks läheb. Läksime rutates rongi peale tagasi, aga enne üks väike peatus: Kalevi kommipood. Ostsime kõik komme. Nüüd läksime kiiresti rongi peale. Olime kõik väga väsinud. Sõitsime kõik rongiga koju. Väga tore oli skyparkis käia!

MAARJA-JOHANNA Nii, kõigepealt käisime koolitunnid ära, neid oli 5. Tulime jälle 5 minutit varem muusikast ära, et riidesse panna. Kui õue läksime ootama, toimus juba lumesõda. Direktor viis meid rongijaama, osad läksid kaksikute autoga. Rongis oli meil ka vahva. Kui kohale jõudsime, kõndisime veel 20 minutit, et päris õigesse kohta jõuda. Uksest sisse astudes tuli ärevus sisse. Küsimus oli, kuhu esimesena minna. Kõige rohkem hüppasin ma batuudilt vahumerre, vot see oli nii LAHE. Aga ainus jama oli see, et sokid läksid vahumeres , mis sisaldas poroloni, mummuliseks. Aga pole hullu. Sõin seal hirmus head jäätist. Kusjuures me nägime seal Moonika Tuvi polega. Kui me ära tulime, läksime Kalevi kommipoest läbi. Ostsin sealt vanematele sõbrapäeva kingi ja endale Bibi kommi. Sealt läksime kibekähku rongijaama, ega me ei tahtnus ju maha jääda! Aga kui jaama jõudsiem, pidime seal veel ikkagi ootama. Lõpuks tuli rong, kõik vagunid olid täis. Käisime kõik vagunid läbi ja lõpuks läksime sinna esimesse vagunisse tagasi. Kui Raplasse jõudsiem, pidin veel tükk aega ema  ootama, aga pole hullu! NII LAHE PÄEV OLI!

RAIT Mulle meeldis skypargis hüpata ja mängida. Me käisime peaaegu terve klassiga. Seal sai osta hea lapsesõbraliku hinnaga jooke ja võileiba. Ma oskasin trikke teha. Seal ei olnud midagi halba. Kui hakkasime ära minema, siis kommipoest käisime ka läbi ja siis rongiga koju.

AGNES Skypargis käisime me 8.veebruaril. Läksime sinna rongiga. Kui me kohale jõudsime, oli seal päris palju rahvast. Skypargis oli palju batuute, igasuguseid sõiduvahendeid ning mu lemmikud kuubikud. Olime seal kaks tundi. Selle aja sees hüppasin ma põhimõtteliselt  ainult kuubikutesse. Ma tegin palju saltosid. Kui me sealt ära läksime, käisime me veel Kalevi kommipoest läbi. Me võiksime veel skyparki minna.

RIIN Käisime skypargis 8.veebruaril. Läksime rongiga Tallinn-Väiksesse ja sealt jala skypargini. Ma tahtsin juba kohe hüppama minna. Kui saime batuudile, hakkasiem saltodega kuubikumerre hüppama. Läksime ka lastemaailma ja tulistasime seal palle. Sõitsime imelike masinatega. Ostsin 2 jäätist ja ühe võileiva. Tagasi tulles läksime Kalevi kommipoest läbi. Kui rongi jõudsime, otsisime kohta. Ma sain istuda Gerda S.-i juurde, aga teised olid kaugemal. Mul oli väga tore!

TRIIN Väga väga tore oli, isegi rongis sai nalja, Markus tuli sama rongiga (hädaldas, et tal on kapsas ninas). Skypargis tegin hästi palju saltosi kuubikumerre. Ostsin 2 jäätist ja viineripitsa viilu (muud ma ei söönud:( ). Tagsiteel käisime kommipoes, ostsin Draakonikomme, õunamaitselisi.

GERDA M. Läksime rongi peale ja läksime Tallinn-Väiksest jala skyparki. Võtsime riided ära, saime üldised reeglid selgeks ja läksime hüppama. Ma ostsin puhvetist 2 jäätist ja limpsi. Aega oli 2 tundi, et hüpata, ronida, naerda, liugu lasta ja süüa. Mina hüppasin batuutidel, kiikusin, ronisin ja lasin liumäest alla. Teised tegid saltosid ja hüppasid ka batuutidel. Lõpuks käisime ka Kalevi kommipoes. Päev läks väga hästi korda.

TV 10 OLÜMPIASTARTI

Kolmapäeval, 6.veebruaril 2013,  toimus Kohila Spordihoones Rapla maakonna koolinoorte TV 10 Olümpiastarti III etapp. Meie klassist TRIIN saavutas nooremate tüdrukute 60 m tõkkejooksus II koha ja GERDA S. III koha. Kõrgushüppes jäid TRIIN ja GERDA 4.-5. kohta jagama. PALJU ÕNNE!
Võistluste tulemusi saate vaadata protokollist kooli kodulehel
http://www.valtupk.edu.ee/wp/wp-content/uploads/meedia/tv-1o-olumpiastarti/




VALTU LAULULIND

6.veebruaril toimus koolis laulukonkurss "VALTU LAULULIND". Meie klassist osales MAITE, kes saavutas oma vanuserühmas I KOHA ja on kutsutud esinema järgmisse vooru Kehtnasse 12. veebruaril. PALJU ÕNNE!