teisipäev, 28. juuni 2011

EMADEPÄEVAKS KOOGIKAHVEL "ELU ON MAGUS"



NÄITUS II



Näitus I



KÜLALAVA 2011



1.APRILL - NALJAPÄEV



SANDER: 1.aprillil oli meie koolis Naljapäev. Sel päeval oli vaja riietuda teistsuguseks. Meie klass sai loosiga emod. Õpetajate riietused olid vahvad, igasugused loomad. Peale tunde oli võistlus õpilaste ja õpetajate vahel. Väga lahedad ülesanded olid mõeldud, aga lõpuks võitsid ikka õpilased. Kooli peal oli ka näha palju erinevaid kostüüme, mis olid väga lahedad. Oli tore päev!

VILLEM: Naljapäev oli naljakas, sest kõik üritasid oma arust nalja teha, aga kellegil ei tulnud välja. Saalis toimunud üritus oli suht naljakas, ja hea, sest seal sai palju nalja. Muidu selle asja kokkuvõtteks ütlen ma päris hea.

MARKUS: 1.aprillil pidime me riietuma emodeks. Ümber riietusid ainult tüdrukudj a Andreas ja Robert. Suht lahe päev oli. Vahetundide ajal sai niisama ka nalja. Kuuenda tunni ajal toimus õpetajate ja õpilaste vahel võistlus. Võitsid muidugi õpilased.

KEVIN: 1. aprill oli suhteliselt naljakas. Kostüümid olid ka lahedad. Tunnid olid ainult imelikud, sest õpetajad olid riietunud nagu loomad ja neid oli vahel suht naljakas vaadata. Peale tunde läksime saali, kus toimus Eesti vs Jõekalda sarnane mäng, kus ka mina osalesin. Mäng toimus 4 õpetaja vastu. Kõik võistlused võitsime meie. SIIM: Naljapäev oli väga lahe, nalja sai normaalselt. Tunnid oleks võinud ka lühendatud olla, oleks naljakas olnud. Meie klassist oli parim emo kostüüm Gretel. Õpside ja noorte vaheline võistlus oli äge.

ANDREAS: Naljapäev oli naljakas. Meie klass pidi riietuma ja välja nägema nagu emod. Saalis oli naljapäevaüritus, kus toimusid kahe võistkonna vahel erinevad võistlused ning mina ja Robert näitasime top 5 ebaõnnestumisi ehk „feile“.

VALLO: 1.aprill oli selline tore päev, kus tuli riietuda kellekski, see tõmmati loosiga. Meie klass pidi olema EMOD. Kahjuks ei olnud mul kodus selliseid riideid, seega olin nagu tavaliselt. Pärast 5.tundi oli saalis väike aktus ka. See oli päris huvitav. Sai palju nalja.

DIANA: 1.aprillil oli meil koolis stiilipäev. Iga klass riietus kellegiks. Meie klass oli emo stiilis. Emo stili oli riietunud alla poole. Mulle meeldis meie klassist Evelini riietus, Grete oli ka lahe. Õpetajad olid loomad. Mulle meeldis õpetaja Veera kostüüm, aga teised olid ka toredad. Viienda tunni ajal vaatasime naljakaid videosid loomadest. Peale klassijuhatajatundi kogunesime saali. Seal toimusid võistlused õpilaste ja õpetajate vahel, anti kätte auhinnad. Minu meelest oli väga tore päev, järgmine aasta võiks seda korrata.

TANNAR: Paljudel olid kostüümid. Meie klass oli emod. Vähesed olid riietunud, sest kõigil polnud riideid, mida selga panna. 6.tunni ajal oli saalis üritus, „Eesti vs Jõekalda“ oli jäljendatud. Õpilased vs õpetajad.Mõlemas tiimis oli 4 tükki ja 7 ala. Huvitav oli! See võiks jätkuda.

EVELIN: 1.aprillil oli koolis naljapäev. Meie klass sai loosiga, et meie peame emodeks riietuma. Paljud ka seda tegid. Iga klass sai loosiga erineva riietumisstiili. Kõik olid omamoodi ägedad sel päeval. Hiljem päeva lõpus läksime kõik saali. Valiti 4 õpetajat ja 4 õpilast, kes omavahel võistlema hakkavad. Võistlusalad olid sõnasõda, ümber tooli, jne. Naljakas oli. Palju sai naerda sel päeval. Hiljem öeldi ka parima stiiliga riietujad ja autasustati neid. Tore päev oli. Kõik olid lõbusad ja väga sõbralikud.

GERDA: Reedel oli meil koolis naljapäev, kus iga klass pidi riietuma nii, kuidas võtsid nende klassijuhatajad loosiga. Meie klass sai emod, pidime siis reedel kõik ennast emodeks tegema. Meie klassist tegid ainult 7 tükki ennast emodeks, ülejäänud ei teinud. Kooli peal oli nii naljakaid tegelasi, küll ärikaid, kasse, loomi (erinevaid), naljakas oli minu arust. Paljud pisikesed möödusid meist nii kiirelt, ju nad siis kartsid. Mulle endale jäi silma kõige rohkem õp Veera ja Kadi, kuna neil olid nii lahedad kostüümid. 6.tunni aeg kogunesime kõik saali ja Kalvi tahtis, et tuleks 4 inimest ühte võistkonda ja teised 4 teise, loomulikult olid kõik välja valitud. Iga klass sai mingi auhinna. Iga klassi parim , meie klassist sain mina ja Grete, saime mõlemad neli banaani. Tore päev oli, mulle meeldis:) Loodan, et järgmine aasta on sama tore.

LIISI: Reedel 1.aprillil pidime maskeeruma end emodeks. Ma mõtlesinalguses, et ma ei riietu, kuna mul polnud riideid. Reede hommikul, kui kooli tulin, läksin WC-sse, et pluus selga pannaja ootasin Elinat, kuna ta pidi mulle meigi tegema. Meil olid esimesed viis tundi ja 6.tunni ajal läksime saali. Saalis võistlesid noored õpetajate (loomade) vastu. Lõpuks ikkagi noored võitsid, siis loositi parimad kostüümid välja. Meie klassi parim oli Robert ja ültse olid Gerda ja Grete.

ROBERT: 1.aprill oli lahe, meie klassist riietasid paljud ennast emodeks. Vahetundides oli huvitav oma ja teiste kostüüme vaadata. Endal ma värvisin silmad ära, mida oli väga raske hiljem maha saada, kuna ma pidin Tallinna minema. 6.tunni ajal toimus mäng noorte ja vanade vahel, direktor oli lahedaimalt riietatud. Mina olin noorte tiimis, mis võitis. Alad olid kõik lahedad ja naljakad.

GRETE: Naljakas oli. Meie klass emostus, õpetajad olid loomad. Päeva lõpus koos olekul tehti „vanad ja kobedad saavad jalad alla“ vs õpilasesindus (s.t. Õpetajad vs õpilased). Naljakas oli. Päeva jooksul lasin Gerda 3x üle. Eriti siis, kui ütlesin, et pidime klassi minema (Gerdale) ja pool klassi kaasa läks. Jah... Sain veel 4 banaani kooli 1.-2. koha kostüümi eest (jagasime Gerdaga). Aga jah, tore oli. Järgmine kord jälle. Jah. /Käekiri pole oluline, punk on põhiline/.