teisipäev, 22. juuni 2010

JALGPALL







11.juulini jätkub JALGPALLI MM Lõuna-Aafrikas. Nüüd alles algavad põnevad mängud. Kes võidab meistritiitli?





Hispaania on valitsev EUROOPA MEISTER, nüüd ka MAAILMAMEISTER!

teisipäev, 15. juuni 2010

KOOLIAASTA KOKKUVÕTE III

Õpilaste kooliaasta kokkuvõtted.

TANNAR Õppimine läks raskeks. Geograafia oli raske. Käitumine oli parem, kui eelmine aasta. Hoolsus läheb alla. Peab hoolsamaks hakkama. Paljudel klassi õpilastel on hoolsus ja käitumine alla käinud. Klassis on olnud huvitavaid reise ja üritused on ka hästi välja tulnud. Kooliaasta on läinud vaevaliselt. Aga noh, sai kooliaasta läbi. Tulevikus proovin hoolsust ja käitumist parandada. Tore oli!

VILLEM Õppimine pole mul eriti hea olnud, sest ma ei oska õppida. Käitumine on mul suht halb olnud.
Hoolsus on ka mul halb olnud. Klass on ikka sama. Kooliaasta on möödunud kiiresti ja ma ei jäänud istuma. Tulevikus hakkan IT meheks.

SANDER See aasta on mul hästi läinud. Raskusi ei valmistanud midagi eriti. Uue õpetaja Luule ained olid päris kerged ja olen nendes ainetes olümpiaadidel. Käitumine on vist hea, eks ikka tunnis saab nalja tehtud jne. Kodused tööd on ikka tavaliselt tehtud. Meie klass on minu arust väga hea. Klassis saan kõigiga hästi läbi. Kooliaasta oli normaalne, kerge ja lõbus. Tulevikus püüan õppida sama hästi. Oli tore!

EVELIN See õppeaasta läks mul enamjaolt hästi. Mulle see aasta päris meeldis, sai klassiga koos tehtud ka päris häid ja lahedaid asju. Geograafias pean ma käima suvetööl. Käitumine on minu arust mul hea. Hoolsus on mul ka hea, vähemalt ma arvan nii. Meie klass on päris tore. Enam see klass pole nii rahulik, kui varem. Klassikaaslased karjuvad ka ja see võib vahel ikka närvi ka ajada. Aga tegelikult on kõik klassikaaslased omavahel sõbrad, sõbralikud, vahel ütlevad üksteisele inetusi, aga see võib kohe ära ununeda. Kooliaasta meeldis mulle väga. Aga lõpuks on suvi ja saab suvest natuke rõõmu tunda. Koolist saab ka puhata. Õppimisest on ka puhkus mõndadel.
DIANA See aasta oli päris lahe, aga raske ka. Tunde oli päris palju. Mul oli enamik hinded kolmed, aga geograafia oli kaks. Meie klassis oli käitumisega ka probleeme, minu käitumine oli eeskujulik. Minu hoolsus annab natuke soovida, aga muidu oli kõik korras. Klassikaaslased on väga lahedad ja mõnusad, aga järgmine aasta võiks rahulikum olla. Kooliaasta oli päris pikk, raske ja väsitav, aga tulin hästi toime. Tulevikuplaanid on: lõpetada põhikool ja gümnaasium ja minna kooli, täpsemalt ei oska öelda. Soovin kõigile päiksepaistelist suve. :)

MARKUS See aasta oli täitsa lahe. Õppimine oli raske, kuna palju uusi aineid oli. Enamuses läks hästi. Käitumine oli mul enda arust korralik. Õiendada pole väga saanud. Plaanid on mul sellised, et proovin kõik klassid hästi lõpetada ja võib-olla ka keskkooli minna. Kahju on see, et Sven istuma jääb. Väga paljud jäävad meie klassis suvetööle.

ANDREAS See aasta läks päris normaalselt. Lõpus läks veits raskeks, aga sain asja korda. Käitumine ja hoolsus oli rahuldav, ma arvan. Klassis oli meil kõik normaalselt. Vahepeal olid mõned jamad, aga muidu oli kõik kombes. Kooliaasta möödus normaalselt, kuigi ootasin suve täiega. Järgmine aasta õpin paremini, ma loodan. Et hästi kooli saaks lõpetada. Õnneks pole suvetööle jäämiseks ka põhjust. Tegelikult ma võiks ka paremini õppida, aga mul on hetkel niisugune suhtumine, et kool on mõttetu jne.

EDVIN Õppimine oli enam-vähem normaalne, igas veerandis oli mingi kaks. Käitumine oli nii ja naa, aga oleks võinud paremini. Hoolsus – ei viitsinud eriti õppida, aga noh, pole hullu. Klass on normaalne. Oli hea klass, oli julge ega kartnud teha klassile mõeldud üritusi. Kooliaasta oli enam-vähem, aga oleks võinud olla parem.

LIISI Õppimine oli suht raske, kuna ma ei viitsinud kodus õppida ja vastamas käia. Käitumine on vist hea või rahuldav. Hoolsus on vist rahuldav. Klassis on kõik suht ülbeks läinud. Kõik mölisevad ja karjuvad teistega. Kooliaasta üritused olid lahedad, aga eriti 1.aprill ja teatripäev, kuna seal sai kõige rohkem nalja. Tulevikuplaanid on rohkem õppida ja paremini õppida. Ma arvan, et ma õpin järgmisel aastal 3- või neljadele ja ma loodan, et pole ühtegi kahte. Ilusat suvevaheaega!

GRETE Õppimine on korras. II veerandil oli bioloogia „4“, muidu olid viied. Käitumine oli ka (nagu ikka) eeskujulik. Hoolsus samamoodi. Kahju, et Sven ja Edvin meiega edasi ei lähe. Kooliaasta oli ka mõnus. Tulevikus tahan elada ja olemas olla. Kooli poolest võiks tase sama või parem olla. Ei, tore aasta oli. Suvi tuleeeeb... Loodan, et keegi 8.klassist istuma ei jää. Suvi tuleb! 7.klass on läbi!!!
7.KLASS ON LÄBI
HÄBI, HÄBI, HÄBI
SUVI TULEB
SELJAS SULED
PAISTAB PÄIKE
OLEN VÄIKE
HINNE VIIS
SAY CHEESE!
Ei kommentaari rohkem.

SIIM Õppimine oli väga halb, jäin suvetööle kolmes aines – geograafias, bioloogias ja loodusõpetuses. Arvan, et käitumine oli enam-vähem, käskkirju ei ole. Hoolsus on mul väga halb. Klass on normaalne, üritused tulevad tavaliselt lahedad. Kooliaasta on olnud väga mõttetu. Ained on läinud raskemaks, kõige raskemad on õpetaja Luule ained. Tulevikuplaanid: plaanin saada kaheksandasse klassi ja lõpetada suvetöö ilusti. Järgmine aasta 8.klassis prooviks saada mitte ühtegi kahte.

GERDA Minu arust mul läks üpris hästi, kuna hinded olid kõik ilusti korras, veeranditele ei tulnud ühtegi kahte, välja arvatud viimane veerand, kui sain bioloogia kahe. Algul, kui esimest aastat teise klassi tulin, siis oli natukene harjumata, aga muidu oli väga hea. Hoolsus on mul rahuldav, käitumine on olnud kaks veerandit mitterahuldav. Aga, kui kokku võtta, siis on mul see aasta üpris hästi läinud. Aga ma arvan, et ma oleks ka paremini saanud, kui ma oleks pingutanud. Klassiõed ja klassivennad on ka lahedad, saan kõikidega hästi läbi. Võib-olla on mõned üksikud, kellega ei saa nii hästi läbi, kui tahaks:) Kõik klassi üritused on olnud lahedad ja me oleme hakkama saanud nendega. Aga ma loodan, et järgmine aasta on kõik toredamad, kui see aasta. Aga ega ma eriti ei usu, et mõned muutuvad, lihtsalt tuleb loota. Kui õppimisest rääkida, siis see aasta on olnud väga väsitav, nii raske on olnud. Aga on olnud ka mõned ained, millega tulin ilusasti toime. Olen rahul, et sain ajaloo „4“, mille üle olen ma väga õnnelik. Poleks arvanud, et mul tuleb ajalugu „4“, aga ühesõnaga väga-väga hea meel oli, aga virisen selle üle, et mul tuleb käitumine rahuldav, oleks võinud parem olla, ja eesti keele veerand tuli „4“. Järgmine aasta üritan ma paremini õppida, kui see aasta, tean, et tuleb hästi palju kontrolltöösi, ja tuleb ka eksam. Kuigi ma ei tea, mis eksami ma valin, ehk ajalugu või eesti keel. Aga kokkuvõttes oli tore. Soovin kõigile ilusat suvevaheaega, järgmine aasta kohtume!

ROBERT Õppimine oli keskmine, ühtegi kahte polnud, selle üle oli hea meel. Käitumine on see aasta päris hull olnud, enne ütlen ja siis mõtlen. Hoolsus ka väga hea pole, kuid mitte kõige hullem. Klass oli lahe, palju on nalja saanud ja põhimõtteliselt saan kõigiga läbi. Kooliaasta on väga kiiresti läinud. Järgmine aasta proovin kõike paremini.

KEVIN Sel aastal oli väga raske. Alguses vaatasin, et läheb kergelt, aga ei läinud. Tegevusi oli palju ja toredaid. Hoolsus on minul halb, sest mul on jäänud asju koju või tegemata. Käitumine oli rahuldav, aga muidu oli hea. Õppimine oli väga halb. Tulevikuplaanid on sellised, et üritan paremini õppida, aga ei luba midagi. Klass on väga tore, aga Gerda karjub liiga palju. Sven jääb istuma.

SVEN Õppimine oli mõttetu. Käitumine oli norm. Hoolsus normaalne. Kooliaasta oli mõttetu. Tulevikuplaanid on tööd leida ja kool lõpetada.

VALLO Oli tore aasta. I ja III veerand ei olnud suuremad asjad, siis olid kahed tunnistusel. Käitumine võiks isegi parem olla. Hoolsus on rahuldav, mõnes üksikus asjas annab soovida. Klass on tore ja mõnus, välja arvatud mõned asjad. Kooliaasta oli tore ja huvitav. Tulevikuplaane veel ei ole väga. Tegelikult on kool tore.

KOOLIAASTA KOKKUVÕTE II

Klassi tegemistest.


- Klassis 16 õpilast, uued õpilased GERDA ja EDVIN.
- Uued õppeained geograafia, bioloogia, loodusõpetus ning tutvus õpetaja Luulega.
- Uue kooliaasta algust tervitasime limonaadi joomisega. Kingituseks stressipall, - - Klassivanemateks valiti sel õppeastal GRETE ja SANDER. Nad võtsid osa ÕOV koosolekutest,jagasid klassile infot jne. Kas nad said hakkama? Kui oli vaja klassi esindada, tegid seda paljudel juhtudel hoopis teised õpilased. Naljapäeval olid päeva juhtideks GERDA ja SANDER.
- Klassiõhtuid ei toimunud.
- Klassijuhatajatundides arutasime klassi asju, tegelesime klassile antud ülesannete ettevalmistamisega, kirjutasime kokkuvõtteid kroonikasse, tähistasime sünnipäevi, analüüsisime õppimist/ kommenteerisime hinnetelehe toel õppimist ja märkusi/ kiitusi. EV aastapäeva eel kujundasime teenetemärgi iseendale. Jaanuarikuu klassijuhatajatunnis käisime Spordimaja uisuplatsil uisutamas.
- Sünnipäevi tähistasime kingitusega – sünnipäevamedaljon, sünnipäevakaart, puuvili küünlaga, sünnipäevalaul. Sünnipäevalaps pakkus PALJU KOMME. Suvesünnipäevi pidasime 3.juunil.
- Isadepäeva eel meisterdasime isadele SILMADEGA LIPSUD ja emadepäeva puhul (väikese hilinemisega) disainisime emadele ilusad TÖÖKINDAD.
- Jõulude ajal olid klassi seinal jõulusokid, kuhu päkapikud maiustusi poetasid.
- Klassi jõulupidu koos peredega - „jõulubowling“ GoBowlingus, pannkookide söömine Meie Pubis, jõulu-ja uusaastasoovid Rapla linna suure kuuse all, „põgenev“ jõuluvana ja kingitused.
- Iga uut õppeveerandit tervitasime ning head suvevaheaega viimasel klassijuhatajatunnil soovisime ühise mahlaklaaside kokkulöömisega.
- Naistepäeval kinkisid poisid igale tüdrukule tulbi.
- Mõtlesime välja ja teostasime kooli üritusena NALJAPÄEVA „Mis sul viga on?“
Riietu naljakalt, mõtle endale naljakas nimi, klassid valmistasid naljapäeva ajakirja „Nalja number“. Vahetundidel lugesime kooliraadio eetris naljandeid ja nakatasime naeruga. Päeva lõpetamine saalis- „Nalja numbrite“ esitlemine, kõige naljakama riietuse ja kõige naljakama nime rahavahääletuse tulemused, klasside etteasted - dr Very Kurb (direktor) tuli naerma ajada. Lõpetuseks meie klassi poolt naljade top 5.
- Osalesime maakonna 7.klasside uurimuses „Ohud internetis“. Klassijuhataja ja klassivanem Grete osalesid Rapla politseijaoskonnas kokkuvõtete tegemisel.
- Talgupäeval „Teeme ära“ koristasid tüdrukud teeääred Kaereperest Viljandi maanteeni ja bussipeatusse ümbruse, poisid abistasid direktorit kooli aias.
- Loodusviktoriini vastuseid trükkisid arvutisse GERDA, MARKUS, TANNAR.
- Preemiareisidel Haapsalus ja Setumaal käisid GRETE, MARKUS, TANNAR, SANDER, EVELIN.
- Kehtna valla noortekeskuse ja Kehtna valla noortekogu korraldatud ELUSTIILILAAGRIS Eidaperes osalesid LIISI, GERDA, KEVIN ja ROBERT. Laager toimus 21.-22.mail.
21.mai – täna öösel me ei maga, 22.mai – korraldame ise uhke pidustuse.
- Sel aastal saime 9.klassilt tutipeol kingituseks suure kotitäie paberlennukeid!
- Viimase koolipäeva jalgpallimeeskonnas võitlesid võidu eest TANNAR, ROBERT, SANDER, VILLEM, MARKUS, SVEN, LIISI, DIANA. GRETE ja GERDA orienteerusid. Korvpallis proovisid viskekätt ANDREAS, KEVIN, EDVIN, VALLO, MARKUS, EVELIN, DIANA, LIISI.
- Direktori vastuvõtule parimatele ainetundjatele olid kutsutud ning osalesid koos vanematega GRETE, SANDER ja MARKUS.
- Klassi suvereis Kihnu saarele. Reisi kava:
08:45 Munalaid - Kihnu
09:45 Algab autoringsõit sadamast auto Arno, giid Viive Sääreküla, Lemsiküla, Rootsiküla ( peatus majaka juures ja muuseumi juurde)
11:00 Muuseum
12:00 Jätkub autoringsõit, randa sööma auto Arno, giid Viive
12:15 Kalalõuna
13:15 Jalutuskäik ja vaba aeg rannas, giid Viive
14:00 Autotransport rannahalli juurest läbi Linaküla (Oja juurest) Kurase juurde (poe külastus, kui on soov ja külastada kalmistut kui tahetakse), auto Arno, giid Viive
15:25 Autotransport Kurase juurest sadamasse, auto Arno
16:15 Kihnu – Munalaid
Reisil käisid Evelin, Diana, Liisi, Grete, Gerda, Vallo, Sander, Tannar, Kevin, Andreas, Markus, õpetaja, Grete ema, Diana isa. Autodega sõidutasid Sanderi isa , Vallo isa ja Diana isa.

KOOLIAASTA KOKKUVÕTE I

Õppeaasta 2009/ 2010 on lõppenud, 4.juunil oli viimane koolipäev. On läbi saanud raske seitsmes õppeaasta.

IV veerandi tulemused.
Kõik viied tunnistusel GRETEL, neljad-viied SANDERIL – nemad on meie klassi parimad õpilased. Rahuldavalt lõpetasid IV veerandi MARKUS, ANDREAS, ROBERT, VALLO. Kümnel õpilasel olid IV veerandi tunnistusel puudulikud hinded!!! EVELINIL, LIISIL, GERDAL, DIANAL,TANNARIL ja EDVINIL ühes aines, SIIMUL kolmes aines, KEVINIL viies aines ja SVENIL kümnes. Meid on klassis 16, seega on tulemused kohutavad. Ajalugu tegid kolm noormeest, kes suutsid tunnistusele saada puuduliku hinde tööõpetuses.
Hoolsus on hinnatud hindega „mitterahuldav“ Kevinil, Villemil, Svenil ja Siimul. Eks kõigil neil, kel „2“ tunnistusel, on hoolsusega vähemal või rohkemal määral probleeme. Kõige hullem olukord Svenil, kes on täiesti loobunud õppimisest. Õpiabisse ei jõudnud kuidagi Kevin, kel alati mõni vabandus varuks. Kahju, et perevestlustel läbiräägitud tegevuskavad jäid vaid sõnadeks paberil, kuigi, kirjutades alla pidid sa võtma ka vastutuse.
Käitumishinded tunnistusel on klassis põhiliselt rahuldavad, poiste klass ju. Kuigi IV veerandil on märgata ka mõne õpilase puhul käitumishinde paranemist. Kahjuks on õpetajate hinnangutes mõne õpilase käitumine hinnatud ka „mitterahuldavaks“. Mõnes ainetunnis võetakse kätte ja käitutakse meelega halvasti, provotseeritakse, vaieldakse jne, see pole ju rahuldav käitumine. Mõni õpilane ei suuda iga kord taltsutada oma emotsioone ja temperamenti. Kõige ebameeldivam on see, kui käitutakse halvasti, kiusatakse ja mõnitatakse oma klassikaaslasi, see on alatu viis teiste peal välja elada oma komplekse. Aga seda meil IV veerandil juhtus, kahjuks. Inetud lood, mis ei tee ühelegi poisile au.
IV veerandil oli meie klassil ka ÕOV poolt ülesandeks korraldada/ tähistada 1.APRILLI-NALJAPÄEV ja APRILLIKUU STENDID. Sellega saime väga hästi hakkama, ühiselt koos, jaotades kõigile jõukohaseid
ülesandeid. Nii et pärast võis õpetaja kõigile e-kooli kiituse kirjutada.

Aasta kokkuvõte.
Lõpetasid 7.klassi ja viiakse üle 8.klassi:
GRETE kiitusega - kõik viied, SANDER neljade-viitega, ANDREAS, VALLO, MARKUS, LIISI, EDVIN, GERDA, EVELIN, ROBERT, TANNAR.
Täiendavale õppetööle jäetakse KEVIN, VILLEM, SIIM ja DIANA. Olge nüüd töökad ja sooritage suvetöö.
Klassikursust jääb kordama SVEN. Jätsime temaga viimases klassijuhatajatunnis hüvasti. Soovime südamest, et järgmisel aastal kõik õnnestuks ja õpitahe tuleks tagasi.
Tunnistuse kätte vaid vähesed, 4 õpilast. Ülejäänutel on võlad, mis tuleb likvideerida. Võlad on põhiliselt õp Luule ainetes, aga ka lugemata kohustuslik kirjandus, tagastamata mõni õpik.

Lastevanemate koosolekuid oli 2, kohe õppeaasta algul ning kooli üldkoosolek. Perevestlused toimusid kõigi õpilaste+vanematega IV veerandil. Vestlused olid meeldivad ja asjalikud.
Kahjuks soikus sel aastal meie projekt „lapsevanem koolitundi“ - ühele ettepanekule öeldi ei. Hästi tore oli aga näha palju vanemaid klassi jõuluõhtul. Klassi suvereisil oli ka sel aastal reisisaatjaks Grete ema, samuti oli saarel kaasas Diana isa. Kolm vahvat isa – Vallo, Diana ja Sanderi isa - võimaldasid meile tasuta sõidu sadamasse ja koju tagasi. Suurepärane!

Aineolümpiaadidel on oma teadmisi proovile pannud ja kooli esindanud:
GRETE – eesti keele, kirjanduse ja kultuuri mälumäng terve õ/a jooksul
inimeseõpetuse olümpiaad – I koht
matemaatika olümpiaad – III koht
geograafia olümpiaad – IV koht
ajaloo olümpiaad – I koht
bioloogia olümpiaad – II koht
koolisisene sõnavaraolümpiaad 4.-9.kl - I koht
MARKUS – ajaloo olümpiaad – II koht
geograafia olümpiaad – 19.-20.koht
bioloogia olümpiaad – 4.koht
koolisisene sõnavaraolümpiaad 4.-9.kl - 11. koht
SANDER – ajaloo olümpiaad – III koht
geograafia olümpiaad – 8. koht
bioloogia olümpiaad – 13.koht
koolisisene sõnavaraolümpiaad 4.-9.kl - 13. koht
ROBERT – ajaloo olümpiaad – 5.-7.koht
geograafia olümpiaad – 30.koht
bioloogia olümpiaad – 15.koht
ANDREAS - koolisisene sõnavaraolümpiaad 4.-9.kl - 12. koht
Emakeelenädala raames toimunud keelejooksus 4.koht – GERDA, DIANA, EVELIN
6.koht – TANNAR, SANDER, EDVIN
Matemaatika/ nuputa meeskonnas – GRETE, SANDER, ROBERT
Arvutijoonistuste võistlus"Uudista universumit" - GRETE, TANNAR, VALLO, VILLEM
Teatripäeval vanamehe osatäitmine 7.klassi omaloomingulises näidendis – KEVIN
Teatripäeval omaloomingulise näidendi „Kuidas blondiin tõelise armastuse leidis?“kirjutamine – DIANA, EVELIN, GRETE
ANDREAS ja MARKUS – esinemine Rapla Noorte Meeste Koori 10.sünnipäeva kontserdil ja Rapla Maakonna Laulupäeval „Veere veere päevakene“

Spordis on kooli eest väljas olnud:
Kooli meeskonnas jalgpalli esivõistlustel kunstmuruväljakul 6.-9.kl arvestuses - SANDER, ROBERT, EDVIN
TV 10 olümpiastarti kergejõustikus:
VILLEM – III koht 60m jooksus 8,71/ 8,67; 5.koht kaugushüppes 4.55
SVEN – 7.koht 60m jooksus 9,13; 4.koht kaugushüppes 4.58
KEVIN – 12.koht 9,26; 6.koht kaugushüppes 4.51
Sõudeergomeetri koolisisesel etapil:
TÜDRUKUD 1996.a.sünd. 600 m – I koht GRETE 2.32,7
POISID 1996.a.sünd. 600 m
I koht SVEN 2.09,5
II koht SIIM 2.13,7
III koht SANDER 2.21,5
4.koht VILLEM 2.26,1
5.koht MARKUS 2.26,6
6.koht KEVIN 2.26,9
7.koht ANDREAS 2.29,6
TÜDRUKUD 1994.a.sünd. 600 m
4. koht GERDA 2.36,5
6.koht LIISI 2.58,9
POISID 1992.a.sünd. 800 m
2.koht EDVIN 3.07,3
Talimängude ujumisvõistlustel tüdrukute arvestuses GRETE – 4.koht
Heategevuslikul jooksul Raplas 8.klassi meeskonnas – VILLEM, EDVIN, ROBERT
9.klassi meeskonnas – GERDA
Osavõtt kooli üritustest.
Sportlik tervisepäev 11.septembril – jalgrattakross (6km), orienteerumine (paaris), kepikõnd (5-6km)
Kinoõhtu 18.septembril
Sportlik pereõhtu novembris
Kodanikupäeval külalisteks Valtu kooli vilistlased poliitikud Karl Tamme- Kehtna valla volikogu esimees ja Tiit Leier- Rapla maavanem.
Kooli 142.sünnipäeva tähistamine saalis – muusikalise tervitusega esines Eesti Kontserdi koolimuusika sarjast Inna Lai käsikelladel kavaga "Imeline kellahelin"
UNICEF-i jõulukaartide müümine – EVELIN, DIANA
PiparkoogiMaania 2009 "ÜmberMaailmaReis"on kunstiharidusprogramm – tütarlapsed küpsetasid piparkookidest kujundeid
Vastlapäev Paluküla mäel
Sõbrapäeva laat
EV 92.aastapäeva aktus
Emakeelenädal – teatripäev „Fantaasia lendu!“7.klassi omaloominguline näidend „Kuidas blondiin tõelise armastuse leidis?“ Võeti osa keelejooksust, toodi näitusele oma lemmikraamat.
Naistepäev – staaride paraad 8.klassi esituses, kontsert naiste nimedega lauludest – meie klassi poisid esitasid „Maiu on piimaauto“, tordi valmistamine/ kaunistamine – Liisi, Grete, Gerda, Evelin.
Veerandilõpu mälumängud
Alglklassidele mälumängu korraldamine III veerandil
1.aprill – naljapäev „Mis sul viga on?“, stendide kujundamine aprillis – meie klaasi ülesanne
Talgupäev „Teeme ära“.
Maijooks.

reede, 11. juuni 2010

Kihnu 4

Kihnu 3

Kihnu 2

Kihnu 1

4.JUUNI VIIMANE KOOLIPÄEV


4.juuni, viimane koolipäev. Hommikul toimusid sportlikud tegevused väljas: laskmine, korvpall, batuudihüpped, jalgpall, orienteerumine. Igaüks valis endale sobiva tegevuse. Toimus ka klassidevaheline jalkaturniir. Meie klassi meeskonnas olid platsil Sander, Liisi, Robert, Diana, Villem, Markus, Sven ja väravas Tannar. 5.-6.kl ühendmeeskonnale jäime penaltiseerias alla, 8.kl aga võitsime. Mängus oli ilusaid olukordi, mis aga jäid väravaks vormistamata. Publik oli leige, vaid õpetajad elasid häälekalt kaasa.
Päev jätkus söömisega, seejärel toimus koolihoovis kokkuvõtete tegemine päevast, kiituste ja auhindade jagamine.
Klassijuhatajatunniks jäi üsna vähe aega. Kirjutasime kroonikasse kiire kokkuvõtte kogu õppeaasta kohta. 7. klassi lõpetas 11 õpilast, üks jäi klassikursust kordama ja 4 õpilast peavad tegelema pikendatud õppetööga. Ilusat suvevaheaega sai õpetaja soovida vaid neljale õpilasele, kuna klassi tahvel oli täis kirjutatud nimesid, kes millegipärast tunnistust ei saanud.
Lõpetuseks lõime kokku mahlapakke ja soovisime head õppeaasta lõppu.

esmaspäev, 7. juuni 2010

kolmapäev, 2. juuni 2010

TUTIPIDU 2010


9. klassile kõlas täna viimane koolikell. Traditsiooniliselt jagati ka "pärandusi", meie klass sai kingituseks kotitäie paberlennukeid - need kuluvad meile hästi marjaks ära. Hüvasti, 9.klass! Edu eksamitel!