laupäev, 30. jaanuar 2010

LUMINE KLASSIJUHATAJATUND



Jaanuarikuu viimases klassijuhatajatunnis sai teoks ammune plaan veeta tund Spordimaja kõrval uisuplatsil. Uisutajaid sai siiski vaid 6 - Liisi, Grete, Sander, Kevin, Siim ja õpetaja. Need, kel uisuvõimalust polnud, pidi tegema piisavalt pika jalutuskäigu. Tannar, Villem, Sven, Markus ja Andreas tegid pikema ringi, Edvin, Robert ja Vallo lühema. Peagi jõudsid nad uisutajate juurde pealtvaatajateks. Tannar oli hästi vahva ja tubli, lükkas kogu platsi lumest puhtaks (kuigi pidevalt sadas kerget lund juurde). Siimu uiskudel proovis jääd ka Robert. Diana tegi blogi jaoks mõned fotod. Oli mõnus 45 minutit värskes õhus. Tasuks korrata, kunis on sellina erakordselt ilus talv. Pärast jäi väike seltskond klassi teed jooma, õpetaja leidis tahvli tagant ka karbikese kommi. Kõik olid vahvad!

kolmapäev, 27. jaanuar 2010

KÜLMAPÜHA



Kolmapäeval, 27. jaanuaril 2010, oli koolis külmapüha. 115-st õpilasest oli koolis 50. Esimesed kolm tundi olid täispikad, edasi lühendatud. Koolimaja oli soe ja need, kes kohal olid, said lühema päeva. Kell 13.00 olid tunnid lõppenud.

Meie klassist olid vapralt koolis Liisi, Evelin, Grete, Gerda, Diana, Villem, Siim ja Markus. Sander tegi mingi imeliku lükke, esimese tunni oli kohal, seejärel lahkus koolist!? Mis see siis oli? Põhjuseta puudumine!

Praegu, kui ma seda lugu kirjutan kell 22.19, on ilm.ee andmetel Raplas -21 kraadi ja väga vinge tuul. Näis, mida hommik toob.

pühapäev, 17. jaanuar 2010

esmaspäev, 11. jaanuar 2010

ALGAS III ÕPPEVEERAND







Soovisime HEAD UUT AASTAT. Selline on meie klassi komme, kui peale pikka jõuluvaheaega jälle kokku saame ja III veerandit alustame . Seekord dringiks virsiku-apelsini nektar, hääd tervist!

Seejärel kirjutasime kroonika tarvis soove aastaks 2010.

Kõik soovijad said maiustada meie klassi tüdrukute poolt Piparkoogimaania konkursiks küpsetatud disainipiparkoogiga "Jõuluvana teel oma sõprade poole maailmas". Kes sõi tükikese saani, kes maakera... maitse asi! Maitses imehästi.

reede, 8. jaanuar 2010

TUNNIPLAAN

Muutused tunniplaanis! Levitage teadet klassikaaslastele!

III ja IV veerandil on tunniplaanis - 1 matemaatika ja + 1 inglise keel. See puudutab esmaspäeva ja reedet, teistel päevadel jääb tunniplaan samaks.

ESMASPÄEV
1 Tööõpetus
2 Tööõpetus
3 Matemaatika
4 Eesti keel
5 Inglise keel
6 Keh T
7 Arvuti/ LK
8 LK

REEDE
1 Inglise keel
2 Bioloogia
3 Eesti keel
4 Vene keel
5 Inimeseõpetus
6 Klassijuhatajatund

reede, 1. jaanuar 2010