laupäev, 26. aprill 2008

VILLEM


Rapla maakonna koolinoorte jooksukrossil saavutas Valtu kooli võistkond I koha. Võistkonnas oli ka meie VILLEM, kes saavutas oma vanuseklassis 2.koha ajaga 3,57. Õnnesoovid!

reede, 25. aprill 2008

neljapäev, 24. aprill 2008

PLAYBOX






Täna õhtul oli koolis pidu, värskelt remonditud keldrisaali pidulik avamine. Selleks, et pidu oleks huvitav, tuli ette valmistada etteaste PLAYBOX. Esinejaid oli kahjuks vähe, ainult 2. klass, see-eest päris mitme numbriga. Üllatusesinejad, 7.klass, esitasid väga vallatult Eesti selle aasta euroloo "Leto svet". Publik oli sillas. Järgmes disko.

Meie klassist oli kohal 5 õpilast. Dianale ja Evelinile kiitus selle eest, et nad olid valmis klassi eest välja minema, vähemalt proovisid, kuigi lavale nad ikkagi ei jõudnud.

20 APRILL ÕNNE DIANALE!


Täna pidasime Diana sünnipäeva.

kolmapäev, 23. aprill 2008

DRAMA DAY 2008




Täna oli siis jälle see päev, mil maakonna koolide 5. klassid kogunesid Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi ingliskeelsete lühinäidendite päevale DRAMA DAY 2008. Meie õppisime selgeks killukese Mark Twaini loost "Tom Sawyeri seiklused" / "The Adventures of Tom Sawyer". Osatäitjateks: Tom Sawyer - Andreas, Huckleberry Finn - Robert, Becky Thatcher - Evelin, Teacher/ õpetaja - Markus, schoolchildren/ koolilapsed - Diana, Villem, Kevin. Kella 12-ks oli saal rahvast täis, kokku kümme kooli: Alu, Hagudi, Kaiu, Kehtna, Kodila, Kohila, Märjamaa, Raikküla, RVG ja Valtu. Loosiga sattus meile esinemisjärjekorraks nr. 6. Näidend õnnestus, õpetaja jäi hästi rahule. Kui proovides tuli manitseda ikka kõvema häälega oma teksti ütlema, siis laval olid kõik tublid. Vaatasime ära kõikide koolide etendused. Märjamaa oli palju vaeva näinud kostüümidega, lood, mis ehitati olid meie 5. klassi õpikust, väga vahvalt tehtud. Alati omapärase esitusega Alu kooli 5.klass oli ka seekord vahva tüki leidnud, "An Accident". Meelde jäid veel Kohila tüdrukud, neil oli üks koolilugu varguse ja arusaamatuse teemal. Aga nägime ka etendust, mis täiesti ebaõnnestus, polnud peas, läks sassi ning lõpuks ei saanud keegi millestki aru. Selle ürituse ideeks pole mitte koolide pingeritta asetamine, vaid kõige julgema ja ilusama hääldusega õpilaste tunnustamine. Igast koolist valiti välja üks õpilane, kes sai kiidukirja hea häälduse eest. Meie koolist sai selle tunnustuse MARKUS. Erilise äramärkimise osaliseks sai ROBERT, kelle päeva juht, Vesiroosi inglise keele õpetaja Gaida Kabral, kohe pärast meie esinemist kaenlasse haaras ja kiitis sorava ja kõige kiirema teksti esituse eest. Samuti avaldas kõigile muljet Roberti sõnatu kalapüük, see oli tõeliselt hea! Meeldiv oli ka see, et Märjamaa "The Cat Family" kõrval kuulutati teiseks parimaks etenduseks meie "Tom Sawyer".
Aga väga ilusa hääldusega õpilasi oli tegelikult palju enam kui žüriil tänukirju, nemad kõik on ka kiitust väärt. Selles suhtes olen täiesti ühte meelt õp Piretiga Alu koolist, kes oma klassi blogis on just seda arvamust avaldanud. Lõpuks tänati kõiki osavätjaid ja õpetajaid tubli töö eest. SEE YOU NEXT YEAR! Jah, aga meie oleme siis juba 6. klassis ning siis on ootamas olümpiaad, kus tuleb näidata õpitud teadmisi.
Vaaata pilte ka klassi fotoalbumist!

teisipäev, 22. aprill 2008

FOTOD

Blogisse on ilmunud kenad fotod. Vaadake. Ma arvan, et siin on mängus arvutitund ja õp. Ebe. TORE!

KEVIN


Lugesin kooli kodulehelt, et meie klassi KEVIN on osalenud Rapla Maakonna Meistrivõistlustel VIBUSPORDIS ja saavutanud SPORTVIBU TIDETITE (Poisid - Ø122 cm märkleht)seas III KOHA. Mis vahva saavutus! Õnnitleme!
Tulemuste kohta täpsemalt vaata http://www.valtupk.edu.ee.

õp. Tiina

LoonaPix.com. Make Funny Pictures Online

Evelin koos koeraga

LoonaPix.com. Make Funny Pictures Online

Liisi........XD

LoonaPix.com. Make Funny Pictures Online

Palju õnne Dianale !!!!!!!!!!!!!!!!!!

LoonaPix.com. Make Funny Pictures Online

kolmapäev, 16. aprill 2008

LIISI ja GRETE




... valiti 5. klassist kooli esindama käsitöö- ja kodundusteemalisele võistlusele, mis toimus esmaspäeval Lelle koolis. Valtu kooli võistkonnas olid veel Luisa ja Sigrit 6. klassist. Võistlused olid päris sportlikud, lausa rahvastepallini välja. Ülesandeid oli ka ainealaseid, näiteks maitseainete äratundmine või siis köögiriistade läbi koti äratundmine ja palju muud huvitavat. "Tüdrukute muljed olid väga head, kõik olid elevil, meeldis," ütles käsitöö õpetaja Koidu. Pingerida ei koostatud, kõik said tänuks osavõtu eest valida endale meelepärase kingituse. TUBLID TÜDRUKUD!

pühapäev, 13. aprill 2008

KONTSERT







Reedel 6.tunni ajal kuulasime aulas lastekooride kontserti. Esinesid Valtu lastekoor, Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi lastekoor ja Kehtna laulustuudio koor. Oli mõnus kevadine kuulamine.

7. aprill CARINA SÜNNIPÄEV




neljapäev, 10. aprill 2008

VAATA, KUIDAS LOODUS ÄRKAB


...kirjutas õpetaja selle nädala märksõnaks päevikusse. Soovitan Sulle internetis aadressi http://www.looduskalender.ee/ . Esilehelt vali vasakult menüüst PESAKAAMERA, siis saad jälgida must-toonekurgede pesa OTSE, aga ka Donna-TV videosid. On huvitav jälgida, kuidas kurepere toimetab, sest muna on pesas. Loodus on imeline, eksju!

Videol toimetab kevadine mesimumm.

teisipäev, 8. aprill 2008

TULEB KIRJU SUVI


Reede pärastlõunal tabasin koolist tulles koduaias selle kevade esimese kirju liblika. Kohe fotokas välja ja klõps... jäädvustasin tähtsa hetke. Tõotab tulla kirju suvi!

reede, 4. aprill 2008

neljapäev, 3. aprill 2008

KINGITUS
























































ÕPETAJA SÜNNIPÄEV





SÜNNIPÄEV on iga inimese elus eriline päev, teistmoodi päev. On rõõm, on naeratused, on õnnesoovid, on lilled, on kingitused....


Õpetaja klass on lilli täis. SUUR TÄNU kõigile. Kõige parem kingitus aga on klassi seinal näitusel, need on viiendike omalooming õpetajale sünnipäevaks, valminud emakeele tunnis. Vaat see on väärtus.

APRILL