pühapäev, 25. november 2007

KADRIPÄEV




25.november - täna on Kadripäev! Eile õhtul jooksid kadrid . Meie kodus käisid sellised kadrid. Aga teil?

KODANIKUPÄEV


26. november on KODANIKUPÄEV. Selle aasta Kodanikupäeva motoks on "EESTI RIIK ON MINU ÜLE UHKE" .

Meie koolis tähistati seda päeva reedel klassijuhatajatunnis kooli saalis. 9.klass esines õp. Taimi juhendamisel killukestega õpilaste kirjutistest, killukestega õpilaste arvamustest, tutvustati uurimustööd koolivägivallast meie koolis. Nii mõnigi arvamus ja fakt pani mõtlema - norimine, kiusamine, solvamine - miks seda tehakse?


Esines ka külaline - Kehtna valla haridus-ja kultuurinõunik Rita Peussa. Tema kõneles meie kooli kohta vaid kiitvaid sõnu.

laupäev, 24. november 2007

KOOLI KÕIGE MOEKAMAD POISID...







... käivad viiendas klassis. See sai selgeks reede õhtul 9. klassi korraldatud MOESHOWL. Publik aplodeeris tormiliselt, kui meie poisid Michael Jacksoni muusika saatel moerajal kurve võtsid. VÄGA POPP!


Poisid, olite tõesti võitu väärt! Tüdrukud, teie abi oli asendamatu!


Tore oli publiku seas näha päris mitut ema, kes olid tulnud poistele kaasa elama.


Suurvõitu jäävad meenutama Carina tehtud pildid klassi fotoalbumis ja Grete ema vändatud video. Ja mis kõige tähtsam, suur rõõm ühisest saavutusest.


esmaspäev, 19. november 2007

SÖÖ PUUVILJU, OLE TERVE!




Igal esmaspäeval kogub õpetaja päevikud - kas tunniplaan on kirjutatud, kas kodused ülesanded sisse kantud, kas lapsevanem on päevikut vaadanud. Tavaliselt kirjutab õps kõigile ka ühe mõttetera/ tarkuse, mis võiks olla selle nädala moto või väike vihje... Täna sai kirjutatud nii: SÖÖ PUUVILJU, OLE TERVE! Värsked puuviljad eelkõige. Praegu on ka õige aeg võtta sügavkülmast suvel sinna nopitud maasikad-vaarikad. Üks variant on ka kuivatatud puuviljad - annavad energiat.

TEEME PROOVI

Reedel klassijuhatajatunnis all keldris oli teine moeshow proov, juba nats kostüümidega. Tüdrukud ergutasid, aitasid riietusega. Poisid olid hoos, täitsa vahvasti tuli juba välja. Saaks veel julgemalt ja ikka muusika rütmis. Hästi tore ongi selline koostöö, et kõik mõtlevad ühe asja nimel ja pakuvad uusi nutikaid ideid. Õpetaja mängis muusikat, Tannar filmis mõned mini-klipid.

Loodame, et reedel läheb kõik hästi! Poisid, olge tublid!

neljapäev, 15. november 2007

TÄNA - RAHVASTEPALL ja MOESHOW PROOV

Täna käisid Grete, Evelin, Sander, Sven, Robert rahvastepalli võistlustel, saadi III koht. Grete, Sander ja Sven tulid peale võistlust kooli tagasi, nagu kokku lepitud, et moeshow proovi teha. Teised olid veel keka tunnis, seega tuli veidi oodata. Aega tehti parajaks puzzlede ladumisega (VIDEO!), Grete ja õpetaja mõtlesid natuke ka moeetenduse teksti.

Diana ja Markus puuduvad - haigus, haigus!

Peale 6.tundi tegime poistega esimese moeshow proovi, õppisime liikumist. Teatavasti on koolis tulemas moeshow, täpsemalt järgmisel reedel, 23.novembril. Meie klass esitab kava "Bad Boys and Good Boys". Kuna meil on klassis palju poisse, mõtlesime, et oleks äge, kui poisid esinevad. Muide, kava nimetus on inspireeritud poiste mälumängu meeskondade nimetustest. Juba on klassi kappidesse hoiule toodud rõivaid ja rekvisiite, mida showl kanda. Täna proovisime lihtsalt samme ja astumist muusika rütmis. Oli lärmakas ja lõbus, aga vahva. POISID OLID MÕNUSAD! Homme klassijuhatajatunnis teeme jälle proovi.

laupäev, 10. november 2007

ISADEPÄEV




Posted by Picasa
Pühapäeval on isadepäev. Sel puhul meisterdasime klassijuhatajatunnis isadele kingituseks võtmehoidjaid. Kasutasime seibe nr 5 ja nr 6, samuti mutreid, haaknõelu la kirjaklambreid - neid asju võib igal isal ikka aeg-ajalt vaja minna. Pakkisime kingitused ümbrikku ja kirjutasime peale:"Head isadepäeva!". Näis, mis isad arvavad.
Meie klassis on kümme poissi, samuti tulevased isad. Tüdrukud kinkisid poistele karbitäie šokolaadinööpe, karp oli mässitud ümbert traadiga - avamine oli päris lõbus. Siis läks kommide jagamiseks. HEAD ISADEPÄEVA!

DIALOOGID

Reedel esitasime inglise keele tunnis dialooge "Is Bob hungry?" Kõik näitlesid, siin on videod.


kolmapäev, 7. november 2007

ARVUTITUND


Tund oli lõpukorral, kui õpetaja pildistama hiilis. Oli poiste kord. Midagi põnevat oli teoksil.
Posted by Picasa

KOOLI STENDID



Meie, 5.klassi, ülesanne oli kujundada novembrikuu stendid, üks trepi juures ja teine sünnipäevalastele. Esmaspäevahommikune inka tund kuluski põhiliselt lõikamisele, kusjuures päris keeruline oli kujukesi täpselt šablooni järgi välja lõigata nii. Tunni lõpuks jõudsid tüdrukud pooled inimesed stendile kinnitada. Pärast tunde tulid poisid klassi ja lõikasid veel mõned, samuti meisterdati helkureid. Need paigutas õpetaja. Selline see stend sai, sõnumiga: "Ole nähtav. Kanna helkurit!"


Sünnipäevalaste stendi tegid tüdrukud. Selline kirev ja lõbus.


Igaüks andis oma panuse, tore, nii klass toimibki. TUBLID KÕIK!
Posted by Picasa

NOVEMBER


November klassi stendil VOL 1. Lumi on veel pilvedes.
Posted by Picasa

PILETID VÄLJA MÜÜDUD!


laupäev, 3. november 2007

neljapäev, 1. november 2007

KAS TEAD, ET...

Draw Customized Symbols - ImageChef.com
...homme süütavad paljud meie hulgast koduakendel või omaste kalmudel küünlad. On hingede päev.
http://www.miksike.ee/documents/main/lisa/pidu/hingedepaev/hingedep.htm